A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Виконана робота за листопад

Дата: 18.12.2018 08:50
Кількість переглядів: 164

          05.11 – 11.11

      Проведено  міський етап конкурсу театральних колективів закладів освіти міста та нагороджено грамотами управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради переможців:

         І місце – драматичний гурток ЗОШ №2 «Амплуа»;

     ІІ місце – театральний колектив ЗОШ №5 ім. А. Кореневського «Мельпомена» та театральний колектив гімназії ім.. О.Цинкаловського «Балаган»;

        ІІІ місце – театральний колектив НВК «ЗОШ І-ІІІ ст..№3-ліцей» «Сцена» та театральний гурток ЦПО.

    08 листопада 2018 року на базі гімназії імені Олександра Цинкаловського   проведений міський семінар для вчителів природничих дисциплін на тему «Формування практичних навичок учнів при викладанні природничих дисциплін». Творча група вчителів хімії,  фізики, географії та біології запросили  учасників семінару на квадроурок,  який був проведений  у 9 класі на тему «Вологість повітря». Квадроурок провели: учитель хімії Наталія Козік, вчитель фізики Майя Степанченко, вчитель географії Олена Процюк, вчителі біології Ірина Кожедуб та Ольга Бондарук.

    Вчитель географії Дмитро Рипич  провів дослідження та ознайомив присутніх з роботою на географічному майданчику. Учні разом із вчителями вимірювали вологість повітря.

       09 листопада 2018 року на базі у гімназії ім. О. Цинкаловського відбулося засідання міського постійно діючого семінару «Реалізація принципу наступності між дошкільною та початковою ланками освіти» на тему «Вплив середовищного підходу до розв’язання основних завдань дошкільної та початкової освіти в умовах закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти».

        Учасники семінару переглянули урок математики в першому класі з використанням інноваційної методики «Розумники» вчителя Жуйводи Олени, майстер-клас з  технології  SMART KIDS вчителя Брукалюк Тетяни, презентацію з теми вчителя Корольчук Оксани, розвивальне середовище учнів початкових класів, про яке розповів директор гімназії  Романюк Олександр  Степанович.

         Педагоги обмінялися думками та досвідом роботи з дітьми.

 Протягом  жовтня 2018 року в закладах загальної середньої освіти міста  проходив Всеукраїнський  місячник шкільних бібліотек під гаслом «Шкільна бібліотека – центр творчого розвитку дитини» (до 100-річчя від дня народження В. О. Сухомлинського). Матеріали кращого досвіду роботи бібліотек гімназії імені Олександра Цинкаловського (бібліотекар Решетило вікторія) та ЗОШ  І-ІІІ ступенів №5 імені Анатолія Кореневського (бібліотекар Лавришин Людмила)  надіслані для участі в обласному етапі.

         10 листопада 2018 року на базі Володимир-Волинського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №3-ліцей» проведено міську олімпіаду з інформаційних технологій. Учасниками олімпіади стали 41 учень 8-11 класів закладів загальної середньої освіти міста. Аналіз результатів олімпіади свідчить, що учасники володіють навчальним матеріалом і справилися із завданнями, які вимагали від них ґрунтовних знань з інформаційних технологій.

За зайняте І місце в міській олімпіаді з інформаційних технологій нагороджено таких учнів: Ткачук Вероніку, ученицю 8 класу  ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, Калькова Олександра, учня 9 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, Газукіна Нікіту, учня 10 класу НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №3-ліцей», Сідак Вероніку, ученицю 11 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №1.

       10 листопада  2018 року у місті Володимирі-Волинському проведено міську олімпіаду з російської мови та літератури.    В олімпіаді     взяли  участь 6  учнів  9  класів  закладів загальної  середньої освіти міста.

    Аналіз результатів олімпіади свідчить, що учасники успішно справились із завданнями, які вимагали від них ґрунтовних знань з російської мови та літератури, продемонстрували вміння творчо застосовувати теоретичні знання на практиці, робити обґрунтовані узагальнення та висновки.

    Переможцями ІІ (міського) етапу учнівської олімпіади з російської мови та літератури визнано: Трачук Катерину, ученицю 9 класу ЗОШ №1, (вчитель Ващук Н.О.).

  Учениця – переможець буде  представляти наше місто на ІІI (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з російської мови та літератури в місті Луцьку.

     З 12 по 13 листопада 2018 року на базі спортивного комплексу «Олімп» проведено міські змагання з настільного тенісу серед учнів закладів загальної середньої освіти міста.

      У змаганнях взяло участь  6 збірних команд  закладів загальної середньої освіти міста (24 учня).

    Високу спортивну майстерність  на змаганнях продемонстрували команди спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів, спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки», загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2, загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1.

    Згідно підсумкового протоколу змагань переможцями стали:

спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів та спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» - І місце, загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 – ІІ місце, загальноосвітня  школа І-ІІІ ступенів №1- ІІІ місце.

      Відповідно до плану заходів на 2017-2029 роки із запровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» у  місті з 12 по 14 листопада 2018 року  на базі ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбувся тренінг для заступників

директорів з навчально-виховної роботи Володимир-Волинського району, міст Володимира-Волинського та Нововолинська.

          Під керівництвом тренерів Здомищук О.А. (НВК ЗОШ І-ІІІ ст..№3-ліцей), Костюк І.В. (райметодкабінет), Романюк С.В. (ВІППО)  заступники

директорів  з навчально-виховної роботи ознайомилися з основними засадами Державного стандарту початкової освіти та сучасними освітніми методиками, що базуються на компетентнісному, особистісно орієнтованому підходах.

         15 листопада 2018 року у Центрі позашкільної освіти відбулося засідання Школи лідера. У засіданні взяли участь лідери учнівського самоврядування шкіл  міста.

      Засновник  громадської організації «Креатив Студіо»  Анастасія Азанова провела  з лідерами  учнівського самоврядування тренінг на тему «Етикет сучасного лідера».

     По закінченні засідання  разом зі старшокласниками та педагогами-організаторами був обговорений план проведення святкової конкурсної програми «Веселка збирає друзів».

           З 13 по 15 листопада 2018 року в м. Володимирі-Волинському проходив конкурс  «Учитель року - 2019» у номінації  «Географія». У конкурсі брали участь вчителі міста Володимира-Волинського та Горохівського району.    Перемогу здобув учитель географії гімназії імені Олександра Цинкаловського Дмитро Рипич.

         17 листопада 2018 року переможці міського етапу конкурсу театральних колективів драматичний гурток «Амплуа» (ЗОШ №2) взяли участь в обласному етапі та зайняли 2 місце серед театральних колективів області.

          17 листопада 2018 року проведено міську олімпіаду з французької мови.

Переможцями ІІ (міського) етапу учнівської олімпіади з французької мови визнано: Кондратюк Юлію, ученицю 9 класу та Веремчук Ульяну ученицю 10 класу гімназії ім. О.Цинкаловського, вчитель Тихун О.А.

         17 листопада 2018 року проведено міську олімпіаду з української мови та літератури. В олімпіаді взяли участь 50 учні 7, 8, 9, 10 та 11 класів закладів загальної середньої  освіти  міста.

Визнано переможцями ІІ (міського) етапу учнівської олімпіади з української мови і літератури та нагороджено грамотами управління освіти, молоді та спорту учнів шкіл міста:

Сулімову  Ірину, ученицю  7 класу ЗОШ №1(вчитель Пасальська Л.В.);

Кобу  Тетяну,  ученицю  8 класу ЗОШ №2 (вчитель Заєць Т.В.);

 Милисюк   Яну, ученицю  9  класу  НВК №3(вчитель Бідзюра Н.Г.);

Чорного  Сергія, учня  10 класу ЗОШ №1 (вчитель Пасальська Л.В.);

Мартинюк  Катерину,  ученицю  11 класу НВК №3 (вчитель Трачук Л.Ю.).

       14-15 листопада 2018 року у закладі дошкільної освіти №8 «Вишиванка» проведено дні відкритих дверей.  Під керівництвом завідувача Гузь Зоряни Олегівни відбулось безпосереднє ознайомлення батьків з життям дітей в дошкільному закладі. Дорослі переконалися, що розвиток, виховання, навчання дітей знаходиться в умілих і надійних руках. Невід’ємною та дуже ефективною формою роботи з батьками було проведення сумісних занять, свят, розваг  тощо.

 

           16 листопада 2018 року у місті Луцьку на базі Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти проводилась XV обласна математична олімпіада імені академіка М.П.Кравчука, в якій взяло участь 75 учнів Волині.

     За підсумками олімпіади ІІІ місце здобула учениця 9 класу Володимир-Волинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 ім. А. Кореневського Кормановська Анастасія. За сумлінну працю щодо розвитку дитячої обдарованості та підготовки переможця олімпіади оголошено подяку начальника управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації вчителю математики Костюк Людмилі Володимирівні.

         22  листопада 2018 року управлінням освіти, молоді та спорту та Центром позашкільної освіти  для лідерів учнівського самоврядування була організована та проведена святкова конкурсна програма «Веселка збирає друзів», приурочена до 28-ої  річниці Спілки дитячих об’єднань міста.

    Найерудованіші, найспортивніші, наймузичніші, найспритніші  старшокласники шкіл змагалися у різноманітних конкурсах. Перемогла команда гімназії ім.О.Цинкаловського.

        З 19 по 21 листопада 2018 року проведено міські змагання з волейболу серед учнів закладів загальної середньої освіти міста.

У змаганнях взяло участь  6 збірних команд (юнаків і дівчат)  закладів загальної середньої освіти міста (120 учнів).

Високу спортивну майстерність  на змаганнях продемонстрували збірні команди спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів та спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» - І місце (юнаки і дівчата), збірна команда юнаків Володимир-Волинського навчально-виховного комплексу «ЗОШ І-ІІІ ст. № 3-ліцей» - ІІ місце, збірна  команда дівчат Володимир-Волинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 – ІІ місце,  збірна  команда юнаків Володимир-Волинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 – ІІІ місце, збірна команда дівчат Володимир-Волинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 – ІІІ місце.

            23 листопада 2018 року проходив міський етап XІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика серед учнів 3-11 класів шкіл міста.

Переможцями стали:

серед учнів 3 класів І місце – учениця ЗОШ № 2 Горун Тетяна ( вчитель Стукова В.А.);

серед учнів 4 класів  І місце – учениця НВК «ЗОШ №3-ліцей» Милисюк Вікторія (вчитель Корець С.В); серед учнів 5-11 класів  І місце - учениця 5-го класу Васьковська Анастасія (НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №3-ліцей», вчитель Гарбар В.А.), учень 6 - го класу Дорош Максим ( ЗОШ №5, вчитель  Самрук Н.Ф),  учениця 7 - го класу Гнатюк Анастасія ( гімназія ім. О. Цинкаловського, вчитель Повзун О.С.), учениця 8 –го класу Зубко Оксана (ЗОШ №1, вчитель Пасальська Л.В.),  учениця  9 - го класу Трачук Катерина (ЗОШ№1, вчитель Наугольнік В.В.), учениця 9 - го класу Коляно Олена (спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки», вчитель Майкут А.І.),  учениця 10-го класу Корець Вікторія  (НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 –ліцей», вчитель  Любохинець  Л.А.), учениця 11 класу  Ющук   Руслана  (НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №3-ліцей», вчитель  Трачук Л.Ю.).


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень