A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Семінари, конкурси та конференції

Дата: 14.03.2019 09:43
Кількість переглядів: 140

                                  18.02 - 24.02

         19 лютого 2019 року завершився другий (обласний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року 2019» у номінації «Французька мова». Учасниці провели практичну роботу та урок у класі та на тему.

     За рішенням журі лауреатом конкурсу стала Тихун Оксана Анатоліївна, вчитель Володимир-Волинської гімназії імені Олександра Цинкаловського (друге місце).

З метою покращення спортивної та фізкультурно-оздоровчої роботи в закладах загальної середньої освіти міста, більш масового залучення дітей та підлітків до регулярних занять фізичною культурою та спортом 

з 19.02-21.02 2019 року відбулась міська Спартакіада школярів  з баскетболу  (юнаки):

І місце – ЗОШ  №2;

ІІ місце – гімназія імені О. Цинкаловського;

ІІІ місце – ЗОШ №1.

 

 

Методист міського методичного кабінету Стасюк Оксана взяла  участь у роботі регіональної (не )конференції Міні- EdCamp Lutsk «Школа – територія свободи», яка відбулась  21 лютого 2019 року у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти.

        Під час mini-EdCamp Lutsk – 2019 відбулись зустрічі із представниками МОН України, керівниками ГО «EdCamp Україна», керівниками, педагогами закладів освіти Волинської та інших областей України.

         Захід став  платформою для обговорення важливих питань з реформування освітньої галузі та обміну педагогічним досвідом, співпрацею для  вирішення спільних завдань  за принципом «GiveGet» («Дай, якщо можеш, – Візьми, якщо хочеш»).

 

 

була висвітлена тема протидії шкільному булінгу. 

   Старшокласники  взяли участь у фрагменті тренінга щодо протидії булінгу в освітньому середовищі, обговорили план проведення  брейн-ринга, який відбудеться 1 березня 2019 у культурно-мистецькому центрі.  Змагатимуться  дві команди – лідери учнівського та лідери місцевого самоврядування.

 

22 лютого 2019 року на базі НВК «ЗОШ №3-ліцей» відбувся теоретично-практичний семінар для вчителів біології на тему «Мотиваційний компонент як важлива передумова засвоєння і використання природничих знань». Учасники семінару побували на інтегрованому уроці «Хімія й біологія кольору» у 9 класі, який провели вчителі біології Людмила Ковальчук  та хімії  Лариса Сокол. Про формування в учнів навичок самоосвіти, творчості та пошуку розповіла вчитель біології гімназії імені Олександра Цинкаловського Ольга Бондарук. Вчитель біології ЗОШ №1, Наталія Схань виступила з темою «Модернізація освітнього процесу: проблеми та  можливості».

 

       У Центрі  позашкільної освіти 22 лютого 2019 року відбулося засідання Школи лідера. У  лідерів учнівського самоврядування побував   інтегратор Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Степан Слащук, яким


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень