A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Обрали керівника Центру професійного розвитку педагогічних працівників

Дата: 15.02.2021 10:17
Кількість переглядів: 135

 

10 лютого конкурсна комісія на заміщення вакантної посади директора Володимир-Волинського центру професійного розвитку педагогічних працівників обрала керівника новоствореної комунальної установи. 

Перед початком конкурсу голова комісії, заступник міського голови Андрій Гудим розповів про специфіку оцінювання претендентів, а начальник управління освіти, молоді та спорту Вячеслав Петрук ознайомив з умовами конкурсного відбору.

Загалом до участі в конкурсі надійшли 7 заяв, але одна із них була відхилена, тому що згідно перевірки документів у кандидата не було достатнього педагогічного стажу. У результаті залишилося 6 претендентів, яких заслуховували згідно черговості подання заяв. 

Кандидати презентували власне бачення стратегії розвитку центру, на що кожному з них відводилося по 30 хвилин, а також відповідали на запитання членів конкурсної комісії, проходили співбесіду.

Голосування членами комісії проводилось в таємному режимі. Так, за результатами конкурсного відбору переможницею визначено Людмилу Страхорчук – директорку Володимир-Волинського районного ЦПР ПП.

Нагадаємо, КП “Володимир-Волинський центр професійного розвитку педагогічних працівників” створений рішенням міської ради від 1 жовтня 2020 року відповідно до частини 3 статті 52 Закону України “Про повну загальну середню освіту”.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень