A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Майстри пензля відзначили професійне свято

Дата: 11.10.2021 10:23
Кількість переглядів: 119

10 жовтня в фойє культурно-мистецького центру відбулося відкриття виставки майстрів пензля міста, присвяченої Дню художника. В експозиції: олійний і акриловий живопис, батік та гобелени. Практично усі роботи нові, написані до професійного свята.

Митців привітали заступник міського голови Андрій Гудим, начальник управління з гуманітарних питань Оксана Бігун та начальник відділу культури і мистецтва  Анатолій Сурмик.

Подяками міського голови та грошовими винагородами було відзначено художників, чиї персональні виставки відбулися в культурно-мистецькому центрі цього річ: Олександру Місько, Дмитра Свіріна, Надію Яцину та Павла Юрчука. Подяками від управління нагороджено активних учасників збірних виставок: Людмилу Оївчик, Ярославу Михалик, Сергія Ничипорука, Діану Шимчук, Катерину Юрчук, Юлію Стеффес.

Оригінально привітали присутніх зі святом всесвітньо відомі митці, яких представили в «живих картинах» актори народного аматорського театру-студії «Різнобарв`я», режисер -  Лариса  Половньова. Атмосферно вучали музичні вітання від ансамблю дитячої музичної школи «Секвенція», керівник – Ольга Редько. 

На виставці також експонуються роботи наших митців з благодійного пленеру в замку Любарта міста Луцька, організованого Ярославом Кондисюком. Картини можна купити. Виручені кошти від їх продажу будуть спрямовані  на лікування дітей.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень