A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Проведено міськрайонну науково-практичну конференцію на тему «Професійно-особистісний розвиток учителя математики та фізики з позиції компетентісного підходу: досвід, проблеми, перспективи»

Дата: 07.11.2017 12:07
Кількість переглядів: 136

       31 жовтня 2017 року на базі НВК «ЗОШ №3-ліцей» проведено міськрайонну науково-практичну конференцію на тему «Професійно-особистісний розвиток учителя математики та фізики з позиції компетентісного підходу: досвід, проблеми, перспективи». В конференції взяла участь Тетяна Трачук, доцент кафедри теорії та методики викладання шкільних предметів Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти.

        Ірина Шишкіна, вчитель математики ЗОШ №5 імені Анатолія Кореневського розповіла про використання педагогічного потенціалу соціальних сервісних спільнот для професійного розвитку вчителів математики. Зоя Смик, вчитель математики та фізики ЗОШ І-ІІ ст.. с. Хмелівки познайомила присутніх з особистісно-професійним розвитком педагога у контексті компетентнісного підходу. Неля Головенко, вчитель фізики ООЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст..-ліцей с.Зимне» презентувала тему «Професійна компетентність вчителя фізики у формуванні практичних навичок учнів».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень