A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

У вівторок презентують Національний звіт PISA

Дата: 02.12.2019 14:29
Кількість переглядів: 117

У вівторок презентують Національний звіт PISA

3 грудня 2019 року буде представлено Національний і Міжнародний звіти за результатами міжнародного дослідження якості освіти PISA-2018, у якому Україна брала участь уперше.

За інформацією Українського центру оцінювання якості освіти, під час презентації будуть представлені основні результати України в PISA-2018, зокрема інформація про успішність українських 15-річних підлітків, які у квітні – травні 2018 року складали 2-годинний тест із читання, математики й природничо-наукових дисциплін і заповнювали відповідні анкети.

Як відомо, програма PISA (Program for International Student Assessment) ось уже 19 років збирає дані про якість освіти у більше ніж 80 країнах світу. Один раз на три роки програма тестує 15-річних учнів у різних країнах за трьома напрямками: математика, читання та природничі науки. Це дає змогу визначити країни, де освіта є найбільш ефективною.

Спікерами заходу стануть міжнародні й вітчизняні фахівці в галузі освіти, які прокоментують дані дослідження та розкажуть, якою буде освіта в Україні в найближчі роки.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень