A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства

Дата: 18.10.2021 14:45
Кількість переглядів: 141

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства стосовно дітей та молоді, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з

місцевого бюджету у 2022 році

На виконання рішення міської ради від 16.11.2017р. № 21/12 «Про міську комплексну цільову програму розвитку освіти, молоді та спорту в м. Володимирі-Волинського на 2018-2022 роки», розпорядження міського голови від 13.10.2021 № 310р  «Про організацію та проведення конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства стосовно дітей та молоді,  для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з місцевого бюджету у 2022 році» та відповідно до Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 р. № 1049 (зі змінами), з метою реалізації державної політики з питань молоді щодо надання підтримки  інститутами громадянського суспільства у 2022 році для реалізації проектів, спрямованих на соціальне становлення та розвиток молоді та дітей у Володимир-Волинській міській територіальній громаді оголошено прийом документів на участь у міському конкурсі програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства (громадськими організаціями та творчими спілками) стосовно дітей та молоді, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2022 році (далі – Конкурс).

Попередній кошторис Конкурсу становить 35 000 (тридцять п’ять тисяч грн 00 коп.) гривень. Граничний обсяг фінансування за рахунок бюджетних коштів програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства становить до 85 відсотків від загальної суми кошторису витрат на реалізацію програм (проєктів, заходів) та не може перевищувати 17,5 тис. грн. Інститут громадянського суспільства, який визнаний переможцем конкурсу та отримав фінансову підтримку за рахунок бюджетних коштів, бере участь у співфінансуванні програми (проєкту, заходу) в розмірі не менше ніж 15 відсотків загальної суми коштів, необхідних для виконання (реалізації) програми (проекту, заходу).

Конкурсні пропозиції подаються на розв’язання таких цілей та пріоритетних завдань:

  1. Ціль – утвердження патріотизму, духовності, моральності та формування загальнолюдських цінностей.

Пріоритетні завдання:

         заходи, спрямовані на патріотичне виховання дітей та молоді;

         заходи, спрямовані на залучення молоді до активної участі у житті суспільства;

         заходи спрямовані на підвищення рівня культури волонтерства серед дітей та молоді;

         заходи, спрямовані на забезпечення волонтерської діяльності;

         заходи спрямовані на підтримку воїнів АТО;

         заходи, спрямовані на популяризацію служби в Збройних Силах України та служби за контрактом.

2. Ціль – створення умов для інтелектуального самовдосконалення молоді, творчого розвитку особистості.

Пріоритетні завдання:

заходи, спрямовані на забезпечення розвитку творчої ініціативи молоді;

заходи, спрямовані на залучення молоді до реалізації соціальних проєктів;

заходи, спрямовані на забезпечення інтелектуального розвитку дітей та молоді;

заходи спрямовані на залучення молоді до процесів ухвалення рішень;

заходи, спрямовані на підтримку органів студентського самоврядування в місті.

  1. Ціль – пропаганда та формування здорового способу життя.

Пріоритетні завдання:

заходи, спрямовані на формування здорового способу життя у дітей та молоді;

заходи, спрямовані на виготовлення та розповсюдження рекламної продукції соціального спрямування з питань запобігання негативним проявам у молодіжному середовищі.

  1. Ціль – забезпечення розвитку міжнародного співробітництва, підвищення конкурентоспроможності мобільності української молоді, її рівноправне  включення до європейської і світової молодіжної спільноти.

Пріоритетні завдання:

формування демократичних цінностей та верховенства права у молоді;

розвиток співпраці дітей та молоді України й української діаспори.

Програми (проєкти, заходи) спрямовуються на такі види діяльності:

  • проведення акцій, ігор, конкурсів, засідань за «круглим столом», дебатів, семінарів, семінарівтренінгів, тренінгів, змагань, у тому числі комп’ютерних, зборів, конференцій, форумів, фестивалів, пленерів, наметових таборів, зльотів, марафонів, походів, зборів-походів, концертів;
  • видання інформаційних і методичних матеріалів;
  • виготовлення та розміщення соціальних фільмів, роликів, соціальної реклами.

Конкурсні пропозиції можуть подавати громадські організації та творчі спілки, що зазначені у Реєстрі неприбуткових установ та організацій та зареєстровані як юридичні особи в установленому порядку на території Володимир-Волинської міської територіальної громади не пізніше ніж за шість місяців до оголошення проведення конкурсу.

Громадська організація та творча спілка може подавати на конкурс кілька конкурсних пропозицій.

Відповідальність за достовірність інформації, що міститься у конкурсній пропозиції, несе учасник конкурсу.

Конкурсна пропозиція повинна містити:

  • заяву про участь у конкурсі за формою згідно з додатком 1 Порядку ;
  • опис програми (проєкту, заходу) за формою згідно з додатком 2 Порядку;
  • кошторис витрат, необхідних для виконання (реалізації) програми (проєкту, заходу) за формою згідно з додатком 3 Порядку;
  • листи-підтвердження про підтримку у виконанні (реалізації) відповідної програми (проєкту, заходу) або готовність долучитися до її (його) організації органів державної влади, органів місцевого самоврядування, виконавчих органів рад, інститутів громадянського суспільства, інших установ та організацій в разі їх залучення до виконання програми (реалізації проєкту, заходу) (за наявності);
  • інформацію про діяльність інституту громадянського суспільства, зокрема про досвід виконання програм (реалізації проєктів, заходів) протягом останніх двох років або з часу реєстрації, якщо інститут громадянського суспільства зареєстровано менш як за два роки до оголошення конкурсу, за рахунок бюджетних коштів та інших джерел фінансування, джерела фінансування інституту громадянського суспільства, його матеріально-технічну базу та кадрове забезпечення.

Прийом документів (конкурсних пропозицій) на участь в Конкурсі проводиться з 08.00 години 18 жовтня до 17.00 години 01 грудня 2021 року.

Організатор конкурсу має право продовжити строк подання конкурсних пропозицій на строк до 15 календарних днів, а у разі неподання жодної конкурсної пропозиції – на строк до одного місяця.

Організація проведення конкурсу, виконання (реалізація) проєктів (програм, заходів), що подаються для участі в конкурсі, має відбуватися протягом березня-грудня 2022 року.

Конкурсна пропозиція готується українською мовою, подається особисто організаторові конкурсу у друкованій та електронній формі за адресою: м. Володимир-Волинський, вул. Ковельська, 129 (управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради). Конкурсна пропозиція приймається щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів, з 08.00 до 17.00 год. (п’ятниця до 16.00 год., обідня перерва з 13.00-14.00 год.).

Із вимогами до конкурсної документації та умовами її подання, формою заяви про участь у конкурсі, формою опису та кошторису витрат, необхідних для виконання програми (реалізації проєкту, заходу) можна ознайомитись на офіційному сайті Володимир-Волинської міської ради – www.volodymyrrada.gov.ua в розділі «Мешканцям» - «Інститутам громадянського суспільства».

Телефон для довідок – (03342) 23628.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень