A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ про подання кандидатур до складу конкурсної комісії з розгляду програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства

Дата: 18.10.2021 14:47
Кількість переглядів: 123

ОГОЛОШЕННЯ

про подання кандидатур до складу конкурсної комісії з розгляду програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства стосовно дітей та молоді, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з місцевого бюджету у 2022 році

 

Відповідно до Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 р. № 1049 (зі змінами) та розпорядження міського голови від 13.10.2021 № 310р «Про організацію та проведення конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства стосовно дітей та молоді, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з місцевого бюджету у 2022 році», з метою утворення конкурсної комісії з розгляду програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства стосовно дітей та молоді, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з місцевого бюджету у 2022 (надалі – Конкурсна комісія) оголошено відбір представників інститутів громадянського суспільства, наукових установ і фахівців, до складу Конкурсної комісії.

Заяви про включення до складу Конкурсної комісії можуть подавати представники інститутів громадянського суспільства, наукових установ та фахівці відповідно до пріоритетних завдань конкурсу, які мають відповідний досвід роботи.

 Для участі у відборі потрібно подати заяву про включення до складу Конкурсної комісії, в якій зазначити таку інформацію:

рівень, ступінь освіти;

досвід діяльності у відповідній сфері із забезпечення виконання пріоритетних завдань;

досвід участі кандидата у виконанні (реалізації) програм (проєктів, заходів), що спрямовані на забезпечення виконання пріоритетних завдань, та рівень виконання (реалізації) програм (проєктів, заходів);

досвід членства кандидата у конкурсних комісіях з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка;

міжнародна експертна діяльність у відповідній сфері із забезпеченням виконання пріоритетних завдань протягом останніх трьох років;

делегування кандидата інститутом громадянського суспільства, який він представляє, або науковою установою, в якій він працює, з додаванням відповідного листа-підтвердження. 

Заявники подають заяви про включення до складу комісії з проставленням особистого підпису в паперовій формі.

Звертаємо увагу, не може бути членом комісії особа, що є керівником, членом керівних органів або працівником учасника конкурсу.

Члени комісії зобов’язані не допускати реального або потенційного конфлікту інтересів під час розгляду конкурсних пропозицій.

Члени конкурсної комісії здійснюють свої повноваження на громадських засадах.

 

Заяви про включення до складу Конкурсної комісії подаються у відділ молодіжної політики та спорту управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради до 15 листопада 2021  року. 

 

Контактні дані для отримання додаткової інформації: відділ молодіжної політики та спорту управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, м. Володимир-Волинський, вул. Ковельська, 129.

Телефон для довідок – (03342) 23628

Контактна особа: Диньковська Олена Леонідівна головний спеціаліст відділу молодіжної політики та спорту управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень