A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Пробне ЗНО-2019: усі тести онлайн на Освіта.ua

Дата: 01.04.2019 15:15
Кількість переглядів: 221

Затверджені програми ЗНО для вступу в магістратуру

Майбутні учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які готуються до тестування, а також ті учасники ЗНО, які з різних причин не змогли взяти участь у пробному зовнішньому оцінюванні 2019 року, мають можливість ознайомитись та розв'язати завдання тестів дистанційно.

Зокрема, Освіта.ua пропонує усім бажаючим пройти пробні тести 2019 року онлайн та оцінити власний рівень підготовки з будь-якого тестового предмета.

На платформі ЗНО онлайн розміщені всі тести пробного зовнішнього незалежного оцінювання, що були запропоновані учасникам тестування у березні 2019 року.

Спосіб виконання всіх завдань у запропонованих тестах максимально наближений до реального тесту, а форма відповіді відповідає виду, що пропонується випускникам і абітурієнтам у бланку відповідей під час проходження реальних тестів ЗНО.

Після виконання тесту учаснику будуть надані правильні відповіді на всі завдання та розрахований результат у тестових балах та рейтингових балах за шкалою 100-200 балів.

Окрім пробних тестів 2019 року, на сайті також пропонуються інші онлайн-тести з усіх предметів, що були запропоновані для виконання абітурієнтам починаючи з 2010 року.

Онлайн тести пробного ЗНО 2019 року

Для отримання інформації про проведення зовнішнього незалежного оцінювання та вступної кампанії в 2019 році приєднуйтесь до груп Абітурієнт та Освіта.ua у Facebook


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень