A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Закриття річного курсу "Як забезпечити активну участь дітей та молоді у житті громади?"

Дата: 11.12.2020 15:26
Кількість переглядів: 137

10 грудня відбулася онлайн церемонія закриття річного курсу "Як забезпечити активну участь дітей та молоді у житті громади?", який був організований ЮНІСЕФ для лідерів молодіжного руху, представників місцевої влади та молодіжних організацій із міст та громад, що беруть участь в ініціативі "Громада, дружня до дітей та молоді".

Сертифікованим випускником даного курсу стала Наталія Ярошук, головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту. Вона успішно пройшла навчальний курс, що тривав протягом 2020 року і складався з трьох етапів:

  • серія з 15 вебінарів, які проходили щотижня. У кінці кожного вебінару було тестове завдання;
  • учасники, які успішно пройшли перший етап та прослухали не менше 80% вебінарів, було запрошено взяти участь в обмінах та реалізувати практичну ініціативу у своїй громаді;
  • учасників третього етапу нагороджено сертифікатами про успішне завершення курсу від ЮНІСЕФ. Також було проведено  конкурс на найкращі реалізовані проєкти.

На церемонії закриття курсу оголошено переможців, які отримають ваучери від ЮНІСЕФ на виготовлення брендованої продукції для наступних проєктів. Серед 29 випускників зі всієї України, які реалізували власні проєкти, проєкт «Безпечне дитинство» (м. Володимир-Волинський) увійшов до фіналу конкурсу та посів почесне ІІІ місце, отримавши ваучер на суму 20 тис. грн. Основними завданнями проєкту «Безпечне дитинства» було:

  • надати можливість дітям покращити свої знання про безпечну поведінку;
  • ознайомити з  навичками надання першої домедичної допомоги;
  • отримати інформацію про те, до кого звернутись за допомогою у разі небезпеки, крім батьків, друзів та навчального закладу.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень