A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Засідання МО дошкільників

Дата: 30.10.2019 15:26
Кількість переглядів: 118

29 жовтня 2019 року згідно плану міського методичного кабінету управління освіти, молоді та спорту на базі закладу дошкільної освіти №7 «Волиняночка» відбулося засідання міського методичного об'єднання вихователів груп дітей старшого передшкільного віку на тему «Організація праці в природі дітей старшого передшкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти».

Директор Вяльцева Лариса Степанівна та вихователь – методист Рудь Галина Володимирівна презентували освітнє середовище для дітей закладу дошкільної освіти №7. 

Учасники засідання взяли участь у майстер – класі, який провела вихователь Рейтерович Олена щодо облаштування куточка природи в умовах закладу дошкільної освіти, ознайомились з методами та формами роботи з дітьми педагога Дмишко Юлії.

Вихователі закладів дошкільної освіти міста поділились досвідом роботи щодо організації праці в природі з дітьми старшого дошкільного віку в умовах дитячого садка. Виступили вихователі - методисти: Співак Ірина (ЗДО №2), Балабанова Тетяна (ЗДО №8), вихователі: Чигрин Марія (ЗДО №1), Войтичук Марина (ЗДО №2), Романюк Наталія (ЗДО №3).

        Захід відбувся за участі методиста міського методичного кабінету управління освіти, молоді та спорту Салабай Людмили, яка запропонувала різні форми роботи педагога з дітьми в реалізації освітньої лінії Базового компонента дошкільної освіти «Дитина в природному довкіллі».

        Педагоги обмінялися досвідом роботи з теми.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень