A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

23 березня відбудеться друга сесія пробного ЗНО

Дата: 21.03.2019 16:45
Кількість переглядів: 141

23 березня відбудеться друга сесія пробного ЗНО

У суботу, 23 березня, в усіх регіонах України відбудеться друга сесія пробного зовнішнього незалежного оцінювання, в ході якої її учасники матимуть можливість скласти пробні тести з біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії, а також з англійської, німецької, іспанської та французької мов.

Кожен із зареєстрованих учасників матиме можливість скласти один з пробних тестів, який вони обрали при реєстрації.

Традиційно найбільшою популярністю серед учасників тестування користуються пробні тести з математики, історії України та англійської мови.

Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО створені інформаційні сторінки, де розміщена інформація про час і місце проходження тестування. Також на цих сторінках згодом будуть опубліковані результати проходження тестування.

Тестування розпочнеться об 11:00 23 березня. Допуск до пунктів проведення пробного ЗНО триватиме з 10:15 до 10:50 та здійснюватиметься за паспортом (або іншим документом, що посвідчує особу) та запрошенням.

Адреса пункту тестування вказана в запрошенні-перепустці, розміщеній в особистому кабінеті кожного учасника пробного ЗНО на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Для ознайомлення з тестовими завданнями з кожного навчального предмета, учасники зовнішнього оцінювання можуть скористатись сайтом ЗНО онлайн, який містить усі тести, що використовувались в Україні впродовж останнього десятиліття, правильні відповіді на завдання тестів та коментарі до них.

Результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання не будуть зараховані як оцінкиза державну підсумкову атестацію та не будуть використовуватись для участі вконкурсному відборі під час вступу до закладів вищої освітиУчасть у пробному тестуванніє добровільною і має на меті ознайомити його учасників з процедурою проведеннятестування.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень