A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

ФОРУМ «РЕФОРМА СИСТЕМИ ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ»

Дата: 15.11.2021 12:48
Кількість переглядів: 107

???? 12 листопада перший заступник міського голови Андрій Гудим разом із очільницею управління з гуманітарних питань Оксаною Бігун узяли участь у четвертому регіональному форумі «Реформа системи шкільного харчування», що відбувся на стадіоні «Арена Львів» з ініціативи першої леді України Олени Зеленської.

???? Дводенний захід відбувся для представників 9-ти областей України в межах Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у Новій українській школі за ініціативи Олени Зеленської та у співпраці Міністерства освіти і науки, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства економіки, Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, ГО «Національна асоціація громадського харчування» та за підтримки Львівської ОДА. Це вже четвертий подібний форум, який організовано цього року.

???? Учасником форуму також став шеф-кухар Євген Клопотенко, який заснував соціальний проєкт «Нове шкільне харчування (Cult Food)». Дискусійні панелі присвятили темам безпечності та якості як основі реформи системи шкільного харчування, проєктному підходу в переоснащенні харчоблоків закладів освіти, якісним критеріям публічних закупівель, новітнім стандартам громадського харчування.

???? В межах форуму також проведено практичну панель із демонстрацією можливостей сучасного технологічного процесу від команди ГО «Національна асоціація громадського харчування». Всього за годину кухарі приготували обід в асортименті з дев’яти страв для 700 людей – учасників форуму, а голова правління Асоціації Орест Степаняк презентував «дорожню карту» переходу на нові стандарти приготування.

???? Як зазначив Андрій Гудим, захід був насиченим корисною та цікавою інформацією щодо нових підходів та вимог в організації шкільного харчування, а також різних юридичних аспектів, зокрема у сфері публічних закупівель. Заступник міського голови висловив сподівання, що реформа системи шкільного харчування у Володимир-Волинській громаді поступово буде втілюватись у життя. Зокрема, у наступному році мають бути передбачені кошти на проведення модернізації харчоблоків у школах громади.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень