A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Відбувся базовий тренінг «Молодіжний працівник»

Дата: 19.11.2021 15:40
Кількість переглядів: 120

16-18 листопада в Агенції регіонального розвитку «Прибужжя» проходив базовий тренінг «Молодіжний працівник», який об’єднав активних людей, які працюють з молоддю, креативну молодь, студентів, членів молодіжних ГО та представників влади. Навчання проводили тренери програми “Молодіжний працівник”: Яна Романюк, директор Волинського обласного молодіжного центру та Ярослав Храпський, керівник “Пластовий вишкільний центр”( м. Буча, Київська область).

За три дні тренінгу учасники отримали досвід роботи з молоддю та у сфері молодіжної політики. Поповнили знання новими термінами, методами та формами роботи, обмінювались власним досвідом. В рамках програми тренінгу учасники не тільки отримували теоретичні знання, а й виконували практичні завдання. Одне з них було досить цікаве, відповідно до якого потрібно було провести соціальне опитування серед молоді міста. Під час виконання якого учасники дізнавались чим живе, що  цікавить молодь, де відпочиває молодь нашого міста,а також мали можливість попрацювати у дружній команді.

Учасники отримали також отримали масу позитивних емоцій та приємних вражень.

Довідка: Реалізація Програми «Молодіжний працівник» розпочалася у 2014 році за підтримки Програми розвитку ООН України та у співпраці з Міністерством молоді та спорту України й Державним інститутом сімейної та молодіжної політики. Впровадження Програми «Молодіжний працівник» в Україні – це унікальна можливість підвищити професійний рівень представників державних службовців та громадських об’єднань, які працюють з молоддю, що сприятиме збільшенню кількості молоді, яка бере участь у формуванні молодіжної політики, та посилить на загальнодержавному рівні взаємодію державних та молодіжних громадських інституцій щодо соціального становлення молоді.

Долучайтесь до групи «Молодіжний Працівник» на Facebook:  https://www.facebook.com/groups/youth.worker.ua/
Детальна інформація про Програму на сайті: youth-worker.org.ua 

       

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень