A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Вступ 2022: які предмети обрати для ЗНО

Дата: 02.02.2022 15:42
Кількість переглядів: 89

Вступ 2022: які предмети обрати для ЗНО

01 лютого розпочалася реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні.

Кожен учасник ЗНО перед реєстрацією має визначитися з переліком тестових предметів, який залежить від мети проходження зовнішнього оцінювання – складання ДПА або вступ до закладу вищої освіти.

Випускникам, які мають намір здобувати вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра необхідно буде надати приймальній комісії результати ЗНО з трьох конкурсних предметів (або двох у випадку проведення творчого конкурсу).

Конкурсні предмети, з яких вступник має надати сертифікати ЗНО, визначені Умовами прийому до вищих навчальних закладів у 2022 році залежно від спеціальності, обраної абітурієнтом.

Для вступу на навчання для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти першим конкурсним предметом для всіх учасників вступної кампанії є українська мова або українська мова і література. Другий і третій предмети майбутній студент має обирати відповідно до обраної спеціальності.

З переліком конкурсних предметів для вступу на навчання для здобуття освітнього ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного та ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти можна ознайомитися за посиланням нижче.

СЕРТИФІКАТИ ЗНО ЗА СПЕЦІАЛЬНОСТЯМИ БАКАЛАВРА

При підготовці до ЗНО майбутні учасники тестування можуть використовувати найпопулярнішу дистанційну платформу ЗНО-ОНЛАЙН.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень