A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Сміливець не той, хто не боїться, а той, хто подолав страх.

Дата: 11.02.2022 10:14
Кількість переглядів: 98

Діти з онкогематологічного відділення щодня долають страх та біль. І допомагає їм у цьому вміст «коробки хоробрості».

«Коробка хоробрості» для діток, які в боротьбі з онко проходять болючі, іноді нестерпні процедури аби одужати!  Коробка хоробрості - це маленькі сюрпризи, які вони отримують мужньо пройшовши необхідну процедуру!
МОЖНА:
Будь-які невеликі іграшки в фабричній упаковці: дітям подобаються маленькі ліхтарики, брелочки, резинові звірята, міні-трансформери, машинки, герої мультфільмів та казок, пупси, маленькі набори Lego, попити, браслетики на руку. тощо. Також діти люблять пазли, книги (в упаковці).

НЕ МОЖНА:
Не підходять іграшки: дерев'яні, плюшеві, ті, що б’ються (скляні та керамічні), неміцні, гострі, не можна дарувати дитячу косметику та шпильки.

ВАЖЛИВО ??????????
Ми збираємо для наших діток лише нові іграшки. Це не капризи і не забаганка, це викликано серйозним послабленням імунітету у дітей, які проходять лікування від онкології. Пилюка - страшний ворог, тому ми не приймаємо м'які іграшки та раді всьому, що можна неодноразово протерти стерилізатором.

В зв’язку з епідемічною ситуацією ми шукаємо партнерів для доброї справи: вищі навчальні заклади, школи, садочки, організації, фірми, офіси, підприємства, кав’ярні, кафе, магазини - приміщення де б ви могли прихистити таку коробку для долучення у акції бажаючих. Можна долучатись як окремо (коробка наповлюється вашими працівниками, персоналом) або ж загальнодоступно (якщо це, до прикладу, кав’ярня, то іграшку може принести будь-хто бажаючий).

Наші контакти:
Facebook: Юлия Колесник
Facebook: Роксолана Несторук
Instagram: https://www.instagram.com/korobka_horobrosti_


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень