A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

18 січня 2022 року відбувся І відбірковий етап Всеукраїнського конкурсу «Олімпіада геніїв», організованого для українських школярів Малою академією наук України.

Дата: 14.02.2022 15:30
Кількість переглядів: 116

«Олімпіада геніїв» - це найбільший у світі міжнародний конкурс шкільних проєктів з екологічних питань, що був заснований Terra Science and Education, за партнерства Рочестерського технологічного інституту. Цьогоріч в Україні національна олімпіада геніїв відбувається вперше, і у ній будуть розглядатися проєкти з семи категорій екологічного спрямування: наука, бізнес, робототехніка, музика, мистецтво, креативне письмо, короткометражний фільм. Заходи такого рівня – це прекрасна нагода творчій та небайдужій до долі планети молоді заявити про себе,  продемонструвати свій креатив й нетрадиційний підхід до розв’язання глобальних екологічних проблем.

Наше місто у цьому конкурсі успішно представила Шипелик Софія, учениця 9Б класу комунального закладу «Володимир-Волинська гімназія імені Олександра Цинкаловського». Вона, спільно з науковим керівником – вчителем біології та екології Бондарук О. П., підготувала науковий проєкт «Культурні представники родини Poaceae як тест-об’єкти при визначенні якості ґрунту». У ньому школярка обґрунтовує можливість ефективного використання біологічних методів оцінки якості ґрунту, аналізує їх переваги та недоліки, а також перспективність подальшого застосування.

З цим проєктом Шипелик Софія успішно пройшла відбірковий обласний етап конкурсу у категорії «Наука» і була допущена до Всеукраїнського етапу отримання отримання еко-перепусток у Національний фінал.

Побажаємо цій талановитій дівчині подальших успіхів та творчих звершень.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень