A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Талановита дитина - гордість родини та майбутнє України

Дата: 18.02.2022 12:31
Кількість переглядів: 116

    

    Творчі таланти проявляються  в ранньому віці й головне завдання дорослих – розгледіти їх у дитині, сприяти подальшому розвитку, прислухатися до  самих дітей. Обдарованість – це дар Божий, який потребує багаторічної  праці від самих дітей. Але сам відсоток таланту у формулі загального успіху в основному визначають на рівні 5%. Решта 95% – це старання та постійна праця, саморозвиток.

     Багато талановитих дітей має і  наша громада. Протягом лютого місяця проходив   міський етап обласного конкурсу - «З цілющого джерела рідної землі черпаємо наснагу» (дистанційно). Учні закладів Володимир-Волинської МГ мали можливість представити свої творчі напрацювання у різних номінаціях.

     Для участі у конкурсі надійшли 29 робіт від Володимир-Волинських  загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №2,  №5 ім. Анатолія  Кореневського,  навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 – ліцей», гімназії ім. Олександра Цинкаловського, опорного закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Суходоли» та центру позашкільної освіти.  Найбільше  робіт було подано  від гімназії ім.Олександра Цинкаловського – 8, загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів № 2 – 6, центру позашкільної освіти – 7.

Ми раді оголосити переможців

У номінації «Поети»:

Карпюк  Юлія  - вихованка центру позашкільної освіти, керівник – Кирилова І. Я.

 Жанр – проза:

Семенчук Дарина -  вихованка центру позашкільної освіти, керівник – Семенчук О.В.

          

У номінації «Художники»:

Войтичук Анна  – вихованка центру позашкільної освіти,  керівник  -      Дудик Н.М.

У номінації « Умільці ужитково-декоративного мистецтва»:

Перстенюк  Богдан  -  учень опорного закладу  «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів села Суходоли» ,  керівник -  Дрюкова Н.М.

Ми неймовірно пишаємося талановитими учнями, гордимося педагогами - справжніми професіоналами своєї справи, які уміють розпізнати іскорки таланту та запалити жагу до знань в дитячих серцях. Впевнені, що наші учні - майбутнє нашої громади


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень