A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

ОБЕРІГ  ДЛЯ СОЛДАТА

Дата: 06.04.2022 06:52
Кількість переглядів: 95

  Маленька володимирчанка, Діана Дячук, змайструвала 55 ангелів-оберегів для захисників України, додавши до кожного з них зворушливе і щире побажання. 

«Діана – дуже чемна, здібна і старанна дитина. І вона надзвичайно вразила мене, коли розповіла, що за два дні вона з маминою допомогою виготовила не один оберіг-янголятко, а більше пів сотні! А потім з’ясувалося, що окрім цих 55, які вона принесла в художню школу, дівчинка робила й інших янголят, які передавала у бригаду, нашим захисникам», – розповіла  директорка мистецького освітнього закладу Катерина Юрчук.

У дитячій художній школі й учні, і вчителі створюють обереги й малюють малюнки, які передають військовим, щоб підбадьорити їх і додати наснаги. Патріотичні малюнки дарують і закордонним волонтерам, які підтримують нашу країну у цей важкий час і привозять у Володимир звідусіль допомогу для воїнів та цивільних.

???????? А 55 ангелів Діани розлетілися Україною  Дівчинка, як і її наставниця, щиро вірять, що ці янголята оберігатимуть наших захисників.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень