A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

РОЗПОЧАЛАСЯ РЕЄСТРАЦІЯ ДО 1 КЛАСУ

Дата: 06.04.2022 14:41
Кількість переглядів: 88

 

    З 1 квітня у закладах загальної середньої освіти Володимир-Волинської громади розпочалося зарахування дітей до першого класу на 2022-2023 навчальний рік.

    На час воєнного стану у батьків є змога зареєструвати дитину онлайн за посиланням https://school.isuo.org/. На сайті можна обрати населений пункт і школу, яка територіально найближча до місця проживання дитини та прикріпити до заяви електронні копії документів.

У зв’язку із введенням воєнного стану очний прийом документів буде здійснюватись лише у визначені терміни орієнтовно у травні.

   Зазначимо, що зарахування дитини до школи відбудеться лише за умови надання повного пакету документів з необхідними оригіналами. Тож час до травня можна використати на підготовку необхідних документів.

   До заяви про зарахування до закладу освіти одного з батьків дитини, поданої особисто (з пред’явленням документа, що посвідчує особу заявника), додаються:

?? 1) копія свідоцтва про народження дитини або документа, що посвідчує особу здобувача освіти (під час подання копії пред’являється оригінал відповідного документа);

?? 2) оригінал або копіямедичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду», затвердженою наказом Міністерства охорони здоров’я України від 16 серпня 2010 року № 682, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 10 вересня 2010 року за № 794/18089;

??3) документ, що підтверджує місце проживання на території обслуговування закладу (Пунктом 8 Порядку ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів,затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2017 року №684 зі змінами від 19.09.2018 №806, визначено перелік документів, що підтверджують інформацію про місце проживання дитини).

    За бажанням батьків практичний психолог закладу може здійснити визначення рівня готовності до шкільного навчання, надати рекомендації батькам стосовно того, над чим варто попрацювати до початку навчання, щоб дитина успішно адаптувалася до школи.

   У разі виникнення будь-яких труднощів при зарахуванні дитини до закладу освіти слід звернутися до управління з гуманітарних питань, яке зможе допомогти батькам вирішити проблемне питання та відшукати шляхи задоволення їх потреб у здобутті дітьми загальної середньої освіти.

???? Адреса управління з гуманітарних питань: вул. Ковельська, 129, телефон 0334223628.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень