A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Графік проведення ЗНО (НМТ) у 2022 році

Дата: 10.05.2022 10:34
Кількість переглядів: 73

Графік проведення ЗНО (НМТ) у 2022 році 

У межах вступної кампанії 2022 року для вступу на бакалаврат замість традиційного ЗНО передбачено проведення національного мультипредметного тесту (НМТ) в комп’ютерному форматі.

Тестування не можна буде пройти вдома, адже воно відбуватиметься в спеціальних тимчасових екзаменаційних центрах (приміщеннях шкіл, університетів), створених у населених пунктах України (за погодженням з органами державної влади), а також у деяких країнах Європи.

Передбачено проведення трьох сесій НМТ: основної – друга половина липня, серпень, додаткової – серпень, спеціальної – вересень 2022 року. Переважна більшість учасників НМТ братиме участь в основній сесії тестування, а ті, хто не матимуть змоги прибути до тимчасових екзаменаційних центрів під час основної сесії, зможуть пройти тестування під час додаткової або спеціальної сесій.

Графік проведення національного мультитесту буде затверджено і оприлюднено найближчим часом. Слідкуйте за повідомленнями на нашому сайті, а також у телеграм каналі Вступна кампанія.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень