A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

«Мої емоції та мій ресурс під час війни»

Дата: 10.06.2022 15:46
Кількість переглядів: 112

8 червня у Володимирі відбувся тренінг для молоді «Мої емоції та мій ресурс під час війни», організований Молодіжною радою Володимира. У ньому взяла участь молодь громади, волонтери, представники громадських організацій та працівники відділу молодіжної політики та спорту управління з гуманітарних питань.

 

Ситуація, у якій ми всі сьогодні опинилися, не є типовою. Всі психологи однієї думки про те, що в ненормальній ситуації кожна реакція є нормальною. Через індивідуальні особливості психіки кожна людина реагує на стрес, пов’язаний із війною, по-своєму. Тому, важливо розуміти себе, відстежувати свої стани та вміти їх контролювати.

Ніхто не знає напевно, коли завершиться війна. Через це, всі ми маємо навчитися жити під час війни й бути ефективними.

 

На тренінгу, психологиня Олена Токарєва, розповіла про емоційний стан людини під час війни в Україні, його трансформацію за ці три місяці та методи подолання відчуття тривоги, страху, напруження як власного, так і в родині, в колективі, колі друзів та суспільстві загалом.

 

P.S. Молодіжна рада Володимира дякує спікеру – Олені Токарєвій, культурно-мистецькому центру та управлінню з гуманітарних питань за сприяння у проведенні тренінгу.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень