A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Про серію безкоштовних вебінарів для українських учителів

Дата: 18.10.2022 16:27
Кількість переглядів: 52

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 11.10.2022 № 1/11893-22 щодо організації навчання учнів 5-11 класів за дистанційною та змішаною формами навчання відділ освіти управління з гуманітарних питань Володимирської міської ради  інформує про наступне.
За підтримки Міністерства освіти і науки України (далі – МОН), Міністерства цифрової трансформації України, Дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ) та у співпраці з державною установою «Український інститут розвитку освіти» (далі – ДУ УІРО), громадською спілкою «Освіторія» доповнено та оновлено навчальний контент вебплатформи дистанційного навчання «Всеукраїнська школа онлайн» (далі – вебплатформа).
Розміщенню освітніх матеріалів передувала їх експертиза, а методичний супровід наповнення вебплатформи забезпечила ДУ УІРО. Педагогічні працівники мають можливість використовувати ресурс у якості як основного, так і додаткового інструменту для організації та урізноманітнення навчального процесу та індивідуалізації освітніх траєкторій учнів.
Окрім розміщених на вебплатформі методичних рекомендацій, покликаних допомогти вчителеві підвищити ефективність навчання, з метою підтримки прагнення освітян краще оволодіти інструментами вебплатформи (реєстрація, створення та налаштування особистого кабінету, організація обговорень під час уроку, відстеження прогресу учнів в режимі реального часу тощо) заплановано серію безкоштовних вебінарів для українських учителів.
Трансляція заходів буде здійснюватися на вебсторінках МОН, Дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ), ДУ УІРО, громадської спілки «Освіторія» та на сторінці у Facebook згідно такого розкладу:
19 жовтня о 18:00 — «Креативні уроки з ВШО: історія»;
24 жовтня о 18:00 — «Цифрові можливості ВШО: мобільні застосунки»;
26 жовтня о 18:00 — «Креативні уроки з ВШО: математика»;
31 жовтня о 18:00 — «Гейміфікація та ВШО»;
2 листопада о 18:00 — «Креативні уроки з ВШО: англійська мова»;
9 листопада о 18:00 — огляд курсу для вчителів про ВШО «Професійна діяльність вчителя в умовах цифрового освітнього середовища».
Управління просить довести інформацію до відома педагогічних працівників  з метою їх долучення до активностей.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень