A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Школа лідера у Володимирі.

Дата: 28.10.2022 17:01
Кількість переглядів: 60

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису На засіданні Школи лідерів старшокласники вкотре довели, що вони найкращі, найкреативніші, найорганізованіші, най, най, най...лідери учнівського самоврядування Володимирської громади!

Фото без описуТакі заходи спрямовують зусилля саме на розвиток і вдосконалення лідерських здібностей учнів, які є офіційними і неофіційними лідерами академічних груп та окремих мікрогруп. Сама форма роботи дозволяє відстежувати актуальні проблеми, які є в учасників, сприяє усвідомленню ними своїх індивідуально-типологічних особливостей, а також їх ефективному використанню у своїх колективах.

Фото без описуЗавдання Школи лідера – це поглиблення знань учнів про самих себе, свої психологічні особливості, усвідомлення ними своїх дій і думок, зміцнення позитивних якостей особистості, набуття навичок адекватної поведінки у певних соціальних ситуаціях; відпрацювання організаторських та комунікативних здібностей, що характеризують особу лідера групи; формування стратегії дій лідерів з перенесення здобутих знань і навичок на весь студентський колектив.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень