A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Школа лідера у Володимирі.

Дата: 28.10.2022 17:01
Кількість переглядів: 44

 На засіданні Школи лідерів старшокласники вкотре довели, що вони найкращі, найкреативніші, найорганізованіші, най, най, най...лідери учнівського самоврядування Володимирської громади!

Такі заходи спрямовують зусилля саме на розвиток і вдосконалення лідерських здібностей учнів, які є офіційними і неофіційними лідерами академічних груп та окремих мікрогруп. Сама форма роботи дозволяє відстежувати актуальні проблеми, які є в учасників, сприяє усвідомленню ними своїх індивідуально-типологічних особливостей, а також їх ефективному використанню у своїх колективах.

Завдання Школи лідера – це поглиблення знань учнів про самих себе, свої психологічні особливості, усвідомлення ними своїх дій і думок, зміцнення позитивних якостей особистості, набуття навичок адекватної поведінки у певних соціальних ситуаціях; відпрацювання організаторських та комунікативних здібностей, що характеризують особу лідера групи; формування стратегії дій лідерів з перенесення здобутих знань і навичок на весь студентський колектив.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень