A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси – інвестиції у майбутнє!

Дата: 14.11.2022 16:00
Кількість переглядів: 97

Олімпіади, турніри, конкурси – це про інвестиції у майбутнє. У найдорожче, що в нас є – у наших дітей, у людський капітал!
Усміхнені обличчя учасників та членів журі, неймовірна атмосфера творчості та підтримки. Розумні, ініціативні, працелюбні та цілеспрямовані – гарні якості, з яких складається шлях до успіху! Якості, які ми справді цінуємо в наших освітніх закладах!
У 2022/2023 навчальному році, після дворічної перерви, відновлено олімпіадний рух щодо участі в Всеукраїнських учнівських олімпіадах з навчальних предметів у закладах загальної середньої освіти Володимир-Волинської міської територіальної громади.
На виконання наказу управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради від 24.10.2022 року № 255 «Про проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2022/2023 році», відповідно до Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності, з метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої учнівської молоді 12 листопада 2022 року проведено олімпіаду з польської мови та літератури серед учнів 9-11 класів закладів освіти Володимир-Волинської міської територіальної громади.
У другому етапі Олімпіади взяли участь 8 учнів з ліцеїв № 1, 2, імені Олександра Цинкаловського, № 5 імені Анатолія Кореневського Володимирської міської ради. Олімпіада проходила в один тур, завдання мали комплексний характер. Обсяг і рівень складності олімпіадних завдань забезпечили розкриття інтелектуальних можливостей та творчих здібностей учнів.
Враховуючи спільне рішення журі та оргкомітету ІІ етапу Олімпіади, визнано переможцями ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з польської мови та літератури в 2022/2023 навчальному році та нагороджено грамотами управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради учнів закладів освіти Володимир-Волинської міської територіальної громади:

Місце ПІБ учня Назва закладу ПІБ вчителя, який підготував Клас
1

Хомін Софію
Володимирівну

Ліцей №1
Володимирсько
ї міської ради
Пріма
Любов
Миколаївна
9-Б
1

Кіяк Яну Леонідівну

Ліцей №1
Володимирсько
ї міської ради
Шуляр
Світлана
Олександрівна
10
1 Ус Уляну Сергіївну Ліцей №5 імені
Анатолія
Кореневського
Володимирсько
ї міської ради
Калачинська
Вікторія Збігнівна
11-А

Дякуємо учасникам олімпіади з польської мови і літератури та їх наставникам за подарований захід. Впевнена, що перші перемоги та участь у олімпіадах стануть відправною точкою для подальших досягнень!

 


Людмила Салабай.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень