A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Відкриття головної новорічної ялинки громади

Дата: 21.12.2022 10:44
Кількість переглядів: 50

   

19 грудня у Володимирі відбулось святкове дійство з нагоди відкриття головної новорічної ялинки громади. Цьогоріч уперше на цю роль обрали ялинку, що росте у парку “Слов’янський”. Жодних додаткових витрат для святкового декорування та ілюмінації цього року не було, проте прийняли рішення прикрасити ялинку та облаштувати під нею будиночок із резиденцією Святого Миколая, аби у наших дітей залишились про цьогорічні новорічно-різдвяні свята лише гарні спогади.

На свято з нагоди відкриття головної ялинки Володимира завітав і міський голова Ігор Пальонаякий привітав усіх присутніх з прийдешніми святами, а тим, хто вірить у справжні дива, дочекатися різдвяної казки та здійснення спільного бажання усієї України під назвою Перемога.

До вітань долучилися також Святий Миколай та казкові персонажі. Звучали гарні пісні та мелодії, а також теплі побажання щастя, здоров’я, добробуту, святкового настрою та миру. Концертну програму присутнім подарували вихованці та працівники комунального закладу "Центр культурних послуг", культурно-мистецького центру та дитячої музичної  школи. Новорічна ялинка засяяла, “запалена” Святим Миколаєм від символічного Вифлеємського вогню миру під гучні оплески та радісні дитячі вигуки.

Відкриття новорічної ялинки стало початком циклу заходів, що пройдуть у громаді до свят. Нагадаємо, що упродовж грудня та січня у парку “Слов’янський” у будиночках біля ялинки буде здійснюватись торгівля смаколиками та гарячими напоями.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень