A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Вітаємо з перемогою ліцей № 1 в обласному літературно-мистецькому фестивалі «Різдво йде!»

Дата: 23.12.2022 10:37
Кількість переглядів: 96

Вітаємо з перемогою ліцей № 1 в обласному літературно-мистецькому фестивалі «Різдво йде!»

 

Відповідно до Регіональної програми соціально-культурного розвитку національних меншин на 2018-2022 роки, затвердженої рішенням Волинської обласної ради від 08.04.2018 №18/10 (зі змінами), на виконання наказу управління освіти і науки облдержадміністрації від 30 листопада 2022 року № 280 «Про проведення обласного літературно-мистецького фестивалю «Різдво йде!» для учнів, які вивчають польську мову, в 2022-2023 н. р.», з метою виявлення і підтримки обдарованих дітей та задоволення освітніх, культурних, духовних потреб етнічних спільнот області, для зміцнення атмосфери толерантності й виховання поваги до різних культур і народівв дистанційному форматі проведено обласний літературно-мистецький фестиваль «Різдво йде!».

Учасниками свята стали 264 учні, які вивчають польську мову в закладах загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти. Сценічні виступи на різдвяну тематику, колядки і щедрівки польською мовою представили 34 команди.

Учасники Фестивалю продемонстрували знання традицій, звичаїв  польської культури, артистичність, сценічну культуру та високий рівень володіння польською мовою.

Підтримку в організації заходу здійснило Генеральне консульство Республіки Польща у м. Луцьку та Волинське обласне відділення Спілки вчителів-полоністів України імені Габріелі Запольської.

Визнано переможцями  обласного літературно-мистецького фестивалю «Різдво йде!» та нагороджено грамотами управління освіти і науки облдержадміністрації творчий учнівський колектив ліцею №1 Володимирської міської ради, під керівництвом вчителів Шуляр Світлани Олександрівни, Католик Людмили Леонідівни, Пріми Любов Миколаївни.

За участь у Фестивалі творчому  колективу ліцею №5  імені Анатолія Кореневського Володимирської міської ради оголошено подяку начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Людмили Плахотної.

           Дякуємо дорослим за подароване свято для дітей!

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень