A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Вітаємо ГОМЗУ АЛІСУ та її наставників з ліцею № 1 з перемогою в обласному етапі  ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка!

Дата: 26.12.2022 16:40
Кількість переглядів: 82

 

 

Вітаємо ГОМЗУ АЛІСУ та її наставників з ліцею № 1 з перемогою в обласному етапі  ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка!

 

 

Наш незламний народ твердо впевнений у перемозі України, непохитно вірить Збройним силам України, зберігає світлу пам’ять про героїв, які віддали своє життя за суверенітет і незалежність України!

Молодь — майбутнє нації, яке покликане розбудовувати країну, вести її до світла й прогресу! Учні й студенти мужньо тримають свій фронт, наполегливо вчаться, прагнуть нових знань і вмінь, наближають перемогу! Молоді українці із задоволенням беруть участь у конкурсі, що носить ім’я геніального Кобзаря. Від покоління до покоління, від батьків до дітей передаємо ми свою шану й любов до Тараса Шевченка, названого в народі Кобзарем. Для України Тарас Григорович — не просто народний поет, а геніальний митець, людина, яка понад усе любила Україну. Шевченкове слово зігрівало багатьох у годину страждань, додавало сил у боротьбі з поневолювачами, вселяло віру в щасливу долю України.

Відбувся обласний етап ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. В учнів  була можливість висловити власні думки, пов’язані з творчістю Тараса Шевченка й сьогоденням. У режимі онлайн учасники працювали над есе, що дозволяло поміркувати про актуальні й сьогодні твори Великого Кобзаря, висловити власне ставлення до історії й теперішніх подій, написати лист друзям із враженням від поезії Тараса Шевченка тощо. У конкурсі взяли участь 68 учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти Волинської області.

Незважаючи на складні умови теперішнього воєнного стану (із повітряною тривогою, подекуди з відсутністю світла, інтернету чи зв’язку), учасники конкурсу все здолали: приєдналися до Classroom, вийшли на відеозв’язок у Meet, написали есе, «прикріпили» відповіді, отримали результати.

Серед учнів 5 класів закладів загальної середньої освіти Волинської області визнано переможницею обласного етапу ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та нагороджено  дипломом І ступеня управління освіти і науки облдержадміністрації Гомзу Алісу, ученицю  ліцею № 1 Володимирської міської ради. Аліса братиме участь у фінальному етапі конкурсу у лютому-березні наступного 2023 року. Підготували ученицю до успіху вчителі-професіонали – Пасальська Лариса Володимирівна та Наугольник Вікторія Володимирівна.

 

Бажаємо всім гарних новин, міцного здоров’я, творчого натхнення й успіхів! Перемоги нам і миру!

 

                                  Головний спеціаліст відділу освіти Людмила Салабай


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень