A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

ВІТАННЯ

Дата: 30.12.2022 09:21
Кількість переглядів: 42

   2022 рік був найважчим в історії незалежності України, але ми довели, що здатні на неймовірні речі. Увесь світ сьогодні знає, що українці могутні, незламні та вільні. Разом ми обов’язково здолаємо ворога.

   Шановні освітяни! Для кожного з нас рік, що минає, був непростим, сповненим напруженої праці, звершень, пошуку правильних рішень і результатів. Незважаючи на повномасштабну війну росії проти України, ми змогли організувати навчання на належному рівні. Було непросто, освітній процес переривали звуки сирен і безліч різноманітних тривожних новин.  Цей рік згуртував нас і дав нам можливість не лише вистояти, а й створити всі умови для подальшого розвитку.

   Дорогі  учні! Вірте у себе та відповідально й успішно творіть своє майбутнє,  навчайтесь,  самовдосконалюйтесь, бо саме від вас невдовзі залежатиме доля Української Держави!

   Нехай прийдешній рік для всіх нас буде сповнений добром, щирими взаєминами із колегами та друзями,  наповнить серце світлою надією та вірою у здійснення усіх задумів та принесе в усі українські родини мир, спокій та злагоду!

Віримо у нашу перемогу!

Дякуємо захисникам та захисницям, волонтерам, працівникам освіти та всім, хто наближає нашу перемогу!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень