A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Новенькі девайси (Chromebook) отримали освітяни нашої громади

Дата: 30.12.2022 11:27
Кількість переглядів: 60

 

  

 

    Новенькі девайси (Chromebook) отримали освітяни нашої громади у межах проєкту «Ноутбук кожному вчителю», завдяки домовленостям Міністерства освіти та науки України з компанією «Google» та ЮНЕСКО.

   Хромбук працює на базі операційної системи Google Chrome OS з хмарним сховищем, вбудованими продуктами Google та кількома рівнями безпеки. Ця операційна система орієнтована насамперед на роботу з вебсервісами. Тобто більша частина роботи на такому комп’ютері виконується у хмарі через Інтернет та у додатках з екосистеми Google.

   Хромбуки загалом легші та компактніші у порівнянні з іншими ноутбуками, акумулятори Chromebook працюють щонайменше вісім годин. Запускається і вимикається Хромбук за лічені секунди. Виготовлені починаючи від 2017 року Chromebook підтримують програми Android, що доступні в Google Play Store. Через браузер можна отримати доступ до медіатеки та усіх інструментів системи mozaWeb, можна користуватися 3D-сценами, цифровими уроками, відео, презентаціями, книгами, електронними підручниками, посібниками та методичними рекомендаціями для учителів.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень