A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

УВАГА! Подовжено прийом заявок у рамках Всеукраїнського конкурсу творчих проєктів «Код Нації. Українська Сніжниця»

Дата: 05.01.2023 10:08
Кількість переглядів: 43

Громадська організація «Молодіжна організація «Молоде покоління» є Національним Організатором Всеукраїнського конкурсу творчих проєктів «Код Нації. Українська Сніжниця», що проводиться у рамках Національного Фестивалю «Код Нації» взимку 2022-2023 років. Національними Організаторами конкурсу також є благодійний фонд «Відсоток Небайдужих». Інформаційним партнером заходу є Український державний центр позашкільної освіти.

Національними Організаторами Конкурсу ухвалено рішення подовжити термін подання заявок у рамках Всеукраїнського конкурсу творчих проєктів «Код нації. Українська Сніжниця».

Новими етапами Конкурсу визначено:

Подача заявок конкурсантами:05 грудня 2022 року - 31 січня 2023 року.

Оцінювання заявок конкурсною комісією:26 грудня 2022 року - 10 лютого 2023 року.

Оголошення переможців: 13 лютого 2023 року.

Надсилання подарунків переможцям: 13 лютого  - 28 лютого 2023 року.

 

Головною метою Конкурсу є створення художніх, декоративно-ужиткових, вокальних, хореографічних, сценічних та інших творчих проєктів, відповідних до тематики Всеукраїнського конкурсу творчих проєктів «Код Нації. Українська Сніжниця», які спрямовані на підвищення та розвинення культурних, освітніх, духовних та патріотичних цінностей у сучасному українському суспільстві; популяризація україномовного контенту, української культури та народних звичаїв, зокрема пошуку сучасного «Коду Нації» крізь призму автентичної культури, історії та традицій. До того ж, у рамках волонтерської ініціативи, весь прибуток з Конкурсу буде передано на підтримку ЗСУ.

Більш детальна інформація, Положення про Конкурс містяться на веб сайті конкурсу за посиланням:https://contest.kod-natsii.com.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень