A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Розпочато проведення ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2022/2023 навчальному році

Дата: 11.01.2023 11:08
Кількість переглядів: 71

 

 

    Упродовж січня-лютого 2023 року у Волинській області буде проведено ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів.

Метою проведення учнівських олімпіад є виявлення та розвиток обдарованих учнів, стимулювання їх творчого самовдосконалення, підвищення інтересу та зацікавлення їх у поглибленому вивченні предметів, системного тренування олімпіадних навичок, залучення здобувачів освіти до всеукраїнського олімпіадного руху.

Цього року відділом освіти управління з гуманітарних питань  виконавчого комітету Володимирської міської ради проведено 18 олімпіад з навчальних предметів, у яких взяли участь 271 учень. З них- 69 учнів закладів освіти  Володимир-Волинської міської територіальної громади є учасниками ІІІ (обласного) етапу олімпіад з 18 навчальних предметів.

Комунікація з учасниками ІІІ етапу відбуватиметься шляхом розміщення детальних інструкцій у середовищі віртуального класу GoogleClassroom та постійного відеозв’язку під час перебігу кожної окремої олімпіади.

Учасники ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад почують слова вітання та підтримки від голови оргкомітету, заступника начальника-начальника відділу дошкільної та загальної середньої освіти управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації Соломіної Тетяни Іванівни та заступника голови оргкомітету, директора Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Олешка Петра Степановича. Нехай їхні звернення стануть тим мотиваційним щаблем, що допоможе досягти нових вершин та примножити свої інтелектуальні надбання.

Дякуємо усім учасникам, що знайшли в собі сили у цей нелегкий час стати учасником олімпіад, дякуємо педагогам, які навчають дітей, попри різні перепони. Доземний уклін нашим воїнам, які дають нам можливість жити, навчатися та працювати.

 

Бажаємо усім перемоги!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень