A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Перемога гуртківців ліцею № 2 у Всеукраїнському конкурсі "Птаха року"

Дата: 18.01.2023 09:06
Кількість переглядів: 60

В Україні, як і в більшостікраїнсвіту, традиційнообирають птаха року. Головна мета акції – привернутиувагу до проблем обраного виду, зібратидані про йогопоширення, середовищеіснування, чисельність та пропагуватиохорону.

За рішенням Українського товариства охорони птахів і Національного еколого-натуралістичного центру такої честі у 2022 році була удостоєналастівка міська.

Гуртківці ліцею №2 зі своїм керівником, вчителем хімії, Шуріною Лідією Володимирівною, про це дізналися із засобів масової інформації ще до війни.  Тож ретельно спланували свою роботу: дослідили минулорічні місця гніздування ластівки, приступили до опрацювання науково-методичної літератури з метою краще познайомитися з цим птахом. І хоча з початком війни  довелось дещо перебудувати свою дослідницьку  діяльність, у новому навчальному році у ліцеї було проведено тиждень знайомства із пташиним символом року.

Вихованці гуртка «Юні квітникарі» та учасники конкурсу малюнків презентували свою роботу на шкільному інформаційному стенді, де кожен бажаючий з допомогою технології QR-кодів зміг отримати ще більше цікавої різнопланової  текстової, аудіо- та відеоінформації про цю дивовижну пташку.

Результатучасті у акції грамота Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України та Українського товариства охорони птахів за зайняте перше місце за проведену змістовну різнопланову роботу (випуски стінгазет, виготовлення інформаційних та агітаційних листівок, лепбуків, банерів, агітаційних плакатів). Вітаємо гуртківців! Зичимо нових цікавих досліджень та нових перемог!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень