A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Формула успіху вчителя ліцею імені Олександра Цинкаловського КОЗІК НАТАЛІЇ ОЛЕКСАНДРІВНИ

Дата: 08.02.2023 16:12
Кількість переглядів: 79

Участь у олімпіаді – це перевірка не тільки знань і умінь з предмету, а, насамперед, гартування характеру, вольових якостей, готовність боротися і досягати успіху.

Хімія любить  здібних, наполегливих і працьовитих. Таким учням відкриває вона свої таємниці, захоплює і приносить радість пізнання. Допомагає у цьому учням ліцею імені Олександра Цинкаловського заслужений вчитель України Козік Наталія Олександрівна.

Учні Наталії Олександрівни неодноразово здобували перемоги у олімпіадах і конкурсах, працюють над підготовкою науково-дослідницьких робіт МАН.

Цьогоріч, у обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з хіміїпредставляли заклади освіти громади7 здобувачів освіти. Усі учні навчаються у професіонала своєї справи Козік Наталії Олександрівни. Серед них:Никонюк Андрій ( ІІІ місце, 8 клас),Маслюк Наталія (ІІІ місце, 9 клас),Потурай Вадим (ІІІ місце, 9 клас), Лущакевич Назар(ІІ місце,10 клас),  Білець Назар (ІІІ місце,10 клас), Фель Богдан (ІІІ місце,10 клас), Михальчук Артем (8 клас).

Приємно, що  спільна праця вчителя та учнів не лишилась є результативною.

Тож, нехай і надалі цілеспрямована кропітка праця  Наталії Олександрівни  увінчується успіхом та визнанням!Аучнів майбутньому стануть успішними та щасливими!

        Дякуємо учням та їх  наставнику!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень