A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Вітаємо ученицю 10 класу ліцею № 3 ПАСЄКУ АНАСТАСІЮ та її наукоих керівників з ІІ місцем в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у 2022-2023 н. р.

Дата: 16.02.2023 12:40
Кількість переглядів: 62

На виконання наказу управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації від 11 листопада 2022 року № 261 «Про організацію та проведення І-ІІ етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2022-2023 н.р.»  Волинською обласною Малою академією наук у лютому 2023 року було проведено ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

Заклади освіти Володимир-Волинської міської територіальної громади представляло наукове товариство «Дослідник» ліцею № 3 Володимирської міської ради в особі учениці 10 класу Пасєки Анастасії та її наукових керівників – відмінника освіти України, вчителя вищої категорії, учителя-методиста, керівника наукового товариства «Дослідник»  закладу Шахраюк Лесі Володимирівни та кандидата філологічних наук, доцента Волинського національного університету  ім.. Лесі Українки Соколової Вікторії Альбертівни.

Учениця під керівництвом наукових керівників працювала та захистила науково-дослідницьку роботув секції зарубіжної літератури на тему «Проблема влади і моралі в літературній рецепції фіванського міфу».

Мета роботи – розгляд образів царів та моральних принципів у реалізації влади в літературних рефлексіях фіванського міфу.

Захід проходив два дні у два етапи: постер і наукова робота. Під час захисту проводились дебати (обговорення проблемних аспектів робіт)  у групах за тематикою досліджень.

Журі в складі науковців вищих навчальних закладів області оцінювало аргументованість вибору теми дослідження та її розкриття з урахуванням власного дослідника; чіткість, логічність, послідовність, лаконічність викладання матеріалу; компетентність учасника, вичерпаність відповідей; етикет та культура спілкування учасника; активна кваліфікована участь у веденні дискусії.

Щиро дякуємоучениці та її науковим керівникам за співпрацю!

      Анастасіє,  безсумнівно,  Ти - краща всіх. Вітаємоз виступом у цьому непростому та нелегкому конкурсі. Впевненість, бойовий настрій, наполегливість, харизма, прагнення, сила духу і краса, — все сьогодні тобі допомогло дійти до переможного піку. Бажаємо ніколи не стояти на місці, завжди так чудово проявляти себе і сміливо досягати в цьому житті все, що так для тебе важливо!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень