A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Відбувся брейн-ринг «Наша безпека» серед лідерів учнівського самоврядування освітніх закладів Володимир-Волинської міської територіальної громади

Дата: 19.02.2023 11:52
Кількість переглядів: 71

16 лютого у Центрі позашкільної освіти відбувся брейн-ринг на тему «Наша безпека» серед лідерів учнівського самоврядування освітніх закладів Володимир-Волинської міської територіальної громади. Участь у ньому взяло 7 команд, а саме: команда ліцею № 1, ліцею № 2, ліцею № 3, ліцею ім. О. Цинкаловського, ліцею № 5 ім. А. Кореневського, ліцею с. Суходоли та ліцею «Центр освіти».

Члени журі у складі: Андрія Гудима – заступника міського голови, Оксани Бігун – начальника управління з гуманітарних питань, Наталії Митошоп – начальника відділу освіти управління з гуманітарних питань, Інни Білоус – директора Центру позашкільної освіти, Олени Диньковської – головного спеціаліста відділу молодіжної політики та спорту управління з гуманітарних питань та Олександра Лавренюка – провідного інспектора Володимирського РУ ДСНС України у Волинській області були у захваті від блискучих знань учасників, організатори заходу– від злагоджених дій під час дійства, а самі учасники отримали позитивні емоції та чудові призи від організаторів заходу. У такому «замкнутому крузі» усі ділилися щасливими посмішками, побажаннями добра та миру!

Перемогла дружба, а першим по знаннях – команда ліцею № 5 ім. А. Кореневського у складі: Максима Кузнецова, Івана Киричука, Юлії Симчук, Марії Рябої та Анастасії Білик. Кожна команда отримала грамоту, усі учасники – солодощі, а переможці ще й флешки від управління з гуманітарних питань.

Дякуємо учасникам команд – усі вони молодці та розумашки!Дякуємо педагогам-організаторам ліцеїв громад за підготовку команд до участі в брейн-ринзі, Олександру Лещуку, культорганізатору ЦПО – за працю ведучого, а Світлані Лиско, методисту по роботі з дитячими об’єднаннями ЦПО за організацію та підготовку сценарної програми.

Організатори заходу – Центр позашкільної освіти та відділ молодіжної політики та спорту управління з гуманітарних питань щиро дякують усім учасникам дійства.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень