A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Проведено семінар-практикум«Реалізація системи національно-патріотичного виховання шляхом активної участі у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура»)»

Дата: 01.03.2023 15:31
Кількість переглядів: 49

    

28 лютого на базі ліцею № 2 Володимирської міської ради для педагогічних працівників в рамках семінару-практикуму «Реалізація системи національно-патріотичного виховання шляхом активної участі у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура»)» було організовано зустріч з представниками Волинського обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Волинської обласної радив особі заступника директора– Катериною Павлюк та інструкторів. Учасників навчання ознайомлено з нормативно-правовою базою щодо здійснення національно-патріотичного виховання в закладах освіти, з переліком запланованих та запропонованих для участі конкурсів, експедицій та виставок національно-патріотичної тематики. У практичній частині семінару-практикуму спікерами проведено вправи щодо розподілу ролей та основних обов’язківу грі «Сокіл» («Джура»), організації етапів та виконання основних завдань.

Паралельно із навчанням педагогів, інструктори Волинського обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді проводили майстер-класи із учнями різних вікових груп ЗЗСО – «Лабіринт» зі спортивного орієнтування та техніки пішохідного туризму.

Головним досягненням проведеної роботи та здобутих педагогами знань буде свідома, патріотично налаштована молодь, з якою формуватиметься майбутня українська нація.

Організатори заходу – відділ молодіжної політики та спорту управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради в особі Олени Диньковської та Наталії Заяц та Центр професійного розвитку педагогічних працівників в особі консультантки Оксани Стасюк.

Дякуємо Волинському обласному центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Волинської обласної ради за співпрацю, обмін досвідом та цікаві майстер-класи для учнів.

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень