A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Відбулось засідання конкурсної комісії з розгляду програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства

Дата: 03.03.2023 14:27
Кількість переглядів: 40

 

Відбулось засідання конкурсної комісії з розгляду програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства.

 

2 березня відбулось засідання конкурсної комісії з розгляду програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства стосовно дітей та молоді, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з місцевого бюджету у 2022 році.

 Секретар конкурсної комісії, Олена Диньковська, ознайомила присутніх з підсумковим звітом про виконання договору та фінансовим звітом про обсяг використання бюджетних коштів по реалізації проєкту «Школа організації здорового освітнього середовища», які подав керівник ГО «Зелений маяк» – Руслан Бормовий. Зачитала моніторинговий звіт та підсумковий висновок щодо реалізації проєкту.

         На засіданні ухвалилирішення про затвердження моніторингового звіту та підсумкового висновку щодо реалізації проєкту «Школа організації здорового освітнього середовища». А також, прийняли рішення щодо реалізації даного проєкту в повному обсязі.


 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень