A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

У ліцеї № 3 вшанували пам’ять загиблих добровольців, серед яких є випускники цієї школи. Їх подвиг - це привід для гордості і шани!.

Дата: 15.03.2023 10:36
Кількість переглядів: 52

До дня Добровольця у  ліцеї № 3 вшановували пам’ять загиблих добровольців, серед яких є випускники цієї школи. Їх подвиг - це привід для гордості і шани.

Українські добровольці – символ нескореності й самобутності справжньої свобідної демократичної нації. Це ті люди, які з майдану першими взяли зброю, це ті люди, які дали дух українській армії. Це свято українського духу.

Таким був і учень ліцею № 3, доброволець Дмитро Колесніков з позивним  «Правий», який разом з воїном  «Да Вінчі» Дмитром Коцюбайлом  з Майдану  пішли добровольцями на війну у 2014 році. Їм було тоді по 19 років.  Від початку російсько-української війни вони захищали територіальну цілісність нашої України у складі 1-ої штурмової роти 5-ого окремого батальйону ДУК (Добровольчого Українського Корпусу), беручи участь в Антитерористичній операції, зокрема в обороні Донецького аеропорту.

Коли Діма Колесніков загинув, «Да Вінчі» приїхавши на похорон Дмитра сказав:  "Пробачте, що не вберегли Діму"…

 

Доброволець – це не просто вчорашній цивільний зі зброєю в руках, це ціла філософія з глибоким життєстверджуючим змістом. Кожен, хто щиро та за позовом серця стає на захист рідної землі має право називатися воїном-добровольцем.

 

Слава Україні!
Героям Слава!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень