A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Відбувся фестиваль «Мама, тато, я - спортивна сім’я»  на базі ВЦФЗН «Спорт для всіх»

Дата: 22.03.2023 09:46
Кількість переглядів: 45

   

18 березня у ВЦФЗН «Спорт для всіх» відбувся фестиваль «Мама, тато, я - спортивна сім’я»Організатором даного заходу виступив ВЦФЗН «Спорт для всіх» спільно з управлінням гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради.

З привітальним словом до присутніх звернувся головний суддя Валерій РУДИСЬ, який побажав учасникам вдалого виступу.Захід розпочався з хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України, а також виконанням Державного Гімну.На фестиваль завітало 7 кращих сімей, які представляли заклади загальної середньої освіти громади: сім’я Клим‘юків (ліцей №1), сім’я Андрусів, сім’я Коваль (ліцей №2), сім’я Чишій (ліцей №3),сім’я Шустовських (ліцей імені Олександра Цинкаловського), сім’я Смага (ліцей №5 імені А. Кореневського), сім’я Нікітіних (початкова школа № 7).

I частина спортивна включала в себе 5 комплексних естафет «Фрізбі», «Флорбол», «Попади в ціль», «Смуга перешкод», «Комбінована».

II частина - включала особисті конкурси «Найкраща мама», «Найкращий тато», «Найкраща дитина»

III частина - сімейний малюнок на тему «Спорт для всіх - за здоровий спосіб життя». 

Кожен член команди змагався зі своїми суперниками на спритність, швидкість, кмітливість, влучність. Крім спортивного азарту була і дружня підтримка суперників, і дружня порада. Переможці визначалися за найменшою кількістю набраних очок у основних естафетах.

За підсумками фестивалю у напруженій боротьбі III місце виборола сім’я Нікітіних (Початкова школа № 7), на другому місці з різницею 1 очко від переможців сім’я Клим’юків (ліцей № 1).А переможцями змагань визнано сім’ю Шустовських (ліцей імені Олександра Цинкаловського).

В особистому конкурсі:

«Найкраща мама» - Аня Чишій.

«Найкращий тато»- Василь Коваль.

«Найкраща дитина» - Єва Шустовська.

За найкраще виконання сімейного малюнку «Спорт для всіх - за здоровий спосіб життя» - сім’я Клим‘юків.

Переможці були нагороджені грамотами, медалями та призами від ВЦФЗН «Спорт для всіх». Команди-учасниці грамотами та солодкими призами.

Організатори фестивалю дякують представникам, батькам, що не дивлячись на свій вихідний долучилися до даного заходу.

Завдяки таким заходам з’являється можливість для батьків та дітей,окрім того, щоб бути спортивними та здоровими, більше об’єднатися між собою як одна команда, вчитися допомагати один одному, підтримувати і досягати разом перемоги.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень