A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Які проєкти громадських організацій допущено до відкритого захисту конкурсних пропозицій

Дата: 22.03.2023 10:31
Кількість переглядів: 43

 

21 березня відбулось засідання конкурсної комісії з розгляду програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства стосовно дітей та молоді, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з місцевого бюджету у 2023 році.

 Голова конкурсної комісії, Андрій Гудим, ознайомив присутніх з питаннями, які виносяться на розгляд комісії, а саме: про ухвалення Регламенту роботи  конкурсної комісії з розгляду програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства стосовно дітей та молоді,для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з місцевого бюджету у 2023 році, про конфлікт інтересів членів конкурсної комісії та допуск конкурсних пропозицій поданих інститутами громадянського суспільства для участі у ІІ етапі конкурсу.

         На засіданні ухвалили Регламент роботи даної комісії та повідомили, що конфлікт інтересів у членів конкурсної комісії відсутній. До участі у ІІ етапі конкурсу програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства стосовно дітей та молоді, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з місцевого бюджету у 2023 роцідопущені наступні конкурсні пропозиції:

     від громадської організації «Берег надії»:

  • «Літній табір для дітей, підлітків та молоді з інвалідністю»;

від громадської організації «Зелений маяк»: 

  • «Україна – це спільна справа»;
  • «ТінейджерСінема».

         На ІІ етапі конкурсу буде проводитись відкритий захист конкурсних пропозицій та індивідуальне оцінювання членами конкурсної комісії конкурсних пропозицій.

         Відкритий захист конкурсних пропозицій відбудеться 30 березня 2023 року о 14.00 год. в нижньому залі міської ради, за адресою: вул. Д. Галицького, 5.

    Представники громадськості та засобів масової інформації мають право бути присутніми під час відкритого захисту як спостерігачі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень