A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Навчальний візит учасників проєкту «Молоді Амбасадор(к)и Розмаїття»

Дата: 30.03.2023 11:25
Кількість переглядів: 42

   

29 березня до нас у гості з навчальним візитом щодо діяльності нашої Молодіжної ради завітали учасники проєкту «Молоді Амбасадор(к)и Розмаїття».

Заступник міського голови Андрій Гудим звернувся до Молодих Амбасадорів з вітальним словом, подякував їм за те, що завітали до нашої громади з метою переймання досвіду діяльності молодіжної ради, розповів про методи та шляхи комунікації представників влади з молоддю громади.

Молоді учасники проєкту, які зібрались з різних куточків України, а саме: Тернопільської, Волинської, Київської, Дніпропетровської, Запоріжської, Луганської, Херсонської, Полтавської, Івано-Франківської познайомилися з членами Молодіжної ради Володимирської міської ради.

Вероніка Бормова, голова Молодіжної ради, поділилася досвідом реалізації молодіжної політики у громаді, розповіла чим займались члени молодіжної ради протягом 2021-2023 років, які заходи та проєкти реалізовані, над чим ще треба працювати. Головні спеціалісти відділу молодіжної політики управління з гуманітарних питань Олена Диньковська та Наталія Заяц розповіли про процес формування нового складу молодіжної ради, реалізацію молодіжної політики у громаді, підтримку активної молоді.

Проєкт «Молоді Амбасадор(к)и Розмаїття» реалізує громадська організація «СТАН» у партнерстві з альянсом за права, рівність та міжнародну солідарність «ActionAid» за підтримки DisastersEmergencyCommittee (DEC). Ревіталізація та утеплення безпечних просторів для молоді здійснюється за підтримки GlobalFundforChildren (США) та TerreDesHommes (Німеччина).


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень