A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

30 березня у Володимирській міській раді відбувся відкритий захист конкурсних пропозицій

Дата: 31.03.2023 15:16
Кількість переглядів: 53

      

30 березня у Володимирській міській раді відбувся відкритий захист конкурсних пропозицій, поданих на конкурс проєктів, що були розроблені інститутами громадянського суспільства стосовно дітей та молоді, для реалізації яких надається фінансова підтримка з місцевого бюджету у 2023 році. Захист відбувся за участі конкурсної комісії, яку очолив заступник міського голови Андрій Гудим.

До індивідуального оцінювання конкурсних пропозицій у 2 етапі були допущені три проєкти, які розробили громадські організації “Берег надії” (проєкт “Літній табір для дітей, підлітків та молоді з інвалідністю”, автор Олена Кандиба) та “Зелений маяк” (проєкти “Україна – це спільна справа”, “ТінейджерСінема”, автор Руслан Бормовий). Детальніше ознайомивши членів конкурсної комісії зі своїми пропозиціями, які вони планують реалізувати для дітей та молоді громади, у підсумку оцінювання членами комісії, було визначено проєкт-переможець – “Літній табір для дітей, підлітків та молоді з інвалідністю”.

Як розповіла Олена Кандиба, метою її проєкту є пропаганда та формування здорового способу життя, емоційне відновлення вихованців організації, зняття психологічної напруги спричиненого війною, подолання психологічних бар’єрів щодо обмеження на пересування людей з інвалідністю в умовах війни в країні, психологічна підтримка батьків осіб з інвалідністю. Проєкт передбачає проведення триденного літнього оздоровчого табору біля озера Велимче (с. Соловичі) у хвойному лісі, з програмою психологічного та емоційного відновлення як для дітей, так і для їх батьків/опікунів.

Діяльність проєкту основною мірою спрямована на 14 осіб з інвалідністю, які є вихованцями ГО «Берег надії», мають основне захворювання неврологічного профілю та ряд супутніх, а також їхніх батьків/опікунів. Для реалізації проєкту-переможця з місцевого бюджету передбачені кошти в сумі 25 400 грн.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень