A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Двохденний освітній проєкт «School of resilience» від KlichkoFoundation для молоді громади відбувся у Володимирі

Дата: 10.04.2023 16:44
Кількість переглядів: 46

   

Двохденний освітній проєкт «School of resilience» від KlichkoFoundation для молоді громади відбувся у Володимирі

08-09 квітня 2023 року в м. Володимирі відбувся захід «School of resilience» від KlichkoFoundation для молоді Володимир-Волинської міської територіальної громади.

Основна ціль проєкту - це неформальна освіта молоді громади, заохочення молоді змінювати свою громаду, долучати молодь до життя у громаді і виховувати активну позицію. Участь в заході взяло 20 молодих осіб - учні середніх-старших класів 14-17 років, студенти І-ІІ курсів ВНЗ та коледжів, а також активна молодь громади.

Спікерами були: Андрій Гудим «Міжнародне партнерство», Олександр Тарасюк «Професії майбутнього», Ігор Парфелюк «Самореалізація та пошуки натхнення», Вікторія Нечипорук «Тімбілдинг», Лариса Половньова «Ораторське мистецтво та техніка публічного виступу».

Також, в рамках реалізації проєкту відбулась зустріч з міським головою Ігорем Пальонкою, під час якої учасники ставили свої запитання щодо розвитку громади, зокрема: реконструкція центральної площі міста, відкриття молодіжного простору, ремонт доріг та тротуарів, відкриття аптек по вулицях Устилузькій та Луцькій та інші.

Учасники проєкту дякують спікерам за змістовну зустріч наповнену цікавою інформаціє, корисними дискусіями та практичними заняттями.

Організаторами заходу були члени громадських організацій «ПЕРФОМАНС» та «ПРОСТІР ВВ» за сприяння управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради та  ГО «Стан».

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень