A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Старшокласники освітніх закладів громади спробували себе у ролі депутатів міської ради

Дата: 12.04.2023 11:42
Кількість переглядів: 54

   

Старшокласники освітніх закладів громади спробували

себе у ролі депутатів міської ради

 

11 квітня старшокласники громади разом з педагогами-організаторами взяли участь у проведенні «Сесії лідерів учнівського самоврядування», організованої відділом молодіжної політики та спорту управління з гуманітарних питань та Центром позашкільної освіти.

Розпочався день учнівського самоврядування у Володимирській міській раді зі спілкування з керівниками структурних підрозділів на оперативній нараді, яку проводив міський голова Ігор Пальонка, після чого познайомились ближче з очільником громади у його кабінеті.

Далі на учнів володимирських ліцеїв чекала захоплива екскурсія містом та підземеллями церков Володимира, яку провела директорка туристично-інформаційного центру Ірина Ковальчук.

Потому у залі засідань відбулась справжня, наче у депутатів, сесія з питання розвитку учнівського самоврядування, яку провів секретар міської ради Іван Юхимюк. По закінченню заходу лідери поділились своїми позитивними враженнями  та пропозиціями. 

Зазначимо, що підтримуючи ініціативу «Громада, дружня до дітей і молоді», виконавчий комітет Володимирської міської ради уперше долучився до акції глобальної ініціативи ЮНІСЕФ «Дитяча сесія» – традиційного міжнародного заходу, ще в листопаді 2019 року. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень