A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Семінар для директорів та вихователів-методистів закладів дошкільної освіти громади - зустріч, що надихає!

Дата: 03.05.2023 08:43
Кількість переглядів: 52

На виконання  плану роботи відділу освіти управління з гуманітарних питань на 2023 рік, з метою створення простору для обміну досвідом між закладами дошкільної освіти, було проведено семінар для директорів та вихователів-методистів закладів дошкільної  освіти Володимир-Волинської міської територіальної громади з теми «Змістові та управлінські аспекти формування освітнього середовища закладу дошкільної освіти» на базі заклад дошкільної освіти с. Суходоли Володимирської міської ради.

Відкрила семінар з вітальним словом Наталія Митошоп, начальник відділу освіти управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради. Про створення умов для реалізації Державного стандарту дошкільної освіти наголосила Людмила Салабай, головний спеціаліст управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради.Олена Кравчук, директор закладу дошкільної освіти села Суходоли Володимирської міської ради презентувала освітню діяльність закладу щодо емоційного благополуччя дітей засобами мистецьких видів діяльності.

Учасники семінару ознайомились з досвідом дитячого садка щодо формування мистецько-творчої компетентності дошкільників; організації та проведення різних видів мистецької діяльності, зокрема музичної та театралізованої; стали учасниками театру плейбек.

Вислів, «середовище – це третій педагог», означає, що саме організація простору формує правила дії та спілкування. Експрес-огляд закладу дошкільної освіти села Суходоли показав, що  це світ взаємопов'язаних предметів, явищ та людей, які постійно оточують дітей, обумовлюючи їхній розвиток. Він –безпечний та привітний!

Обмін досвідом педагогів дошкілля громади -це взаємозбагачення, яке допомагає удосконалити свою професійну майстерність.Захід став своєрідним майданчиком для вирішення спільних питань.

Дякуємо колегам села Суходоли за прагнення розвивати дошкільну освіту громади та забезпечувати її якість!!!

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень