A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Стартував чемпіонат Волині з футболу перемогою ФК «Володимир»

Дата: 04.05.2023 08:16
Кількість переглядів: 35

                                                              

Стартував чемпіонат Волині з футболу

перемогою ФК «Володимир»

 

У неділю на міському стадіоні «Олімп» стартував чемпіонат Волині з футболу сезону 2023/2024 рр. Загалом участь у ньому беруть вісім команд, зокрема, й ФК «Володимир». Першими суперниками нашої команди були гравці з команди «Рубіж» міста Любомль.

З метою підготовки до чемпіонату, на стадіоні було замінено ворота від фірми «Інтерпластик» (Польща), яка 2018 року була офіційним спонсором фінальної частини чемпіонату світу, куди також поставляла футбольні ворота.

Гра розпочалась за рівної боротьби. А в середині першого тайму відбулась результативна атака, коли після відскоку м’яча вдало пробив Назар Хомюк і метрів з двадцяти п’яти відкрив рахунок. На превелику радість вболівальників, яких зібралося цього дня на трибунах близько 800, надалі команда ФК «Володимир» оволоділа ініціативою, і на початку другого тайму, після порушення суперниками правил у власному карному майданчику, другий гол, реалізувавши пенальті, забив Олег Сквіра. Опісля гра перейшла у більш спокійне русло. Під кінець гри гості активізувалися, зуміли скоротити розрив у рахунку, забивши гол після кутового, але рахунок до кінця гри не змінився, – повідомляє начальник відділу молодіжної політики та спорту управління з гуманітарних питань Вячеслав Петрук.

Отже, маємо 2:1 на користь команди ФК «Володимир», з чим їх і вітаємо та бажаємо нових перемог. Наступним суперником наших футболістів буде команда «Тайм» смт Люблинець, гра відбудеться наступної неділі на стадіоні «Олімп».

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень