A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Визначено переможців обласного фізкультурно-оздоровчого фестивалю «Мама, тато і я – спортивна сім`я»

Дата: 08.05.2023 12:19
Кількість переглядів: 42

   

Визначено переможців обласного фізкультурно-оздоровчого фестивалю

«Мама, тато і я – спортивна сім`я»

06 травня 2023 року на базі Володимирського ЦФЗН «Спорт для всіх» відбувся фінал обласного фізкультурно-оздоровчого фестивалю «Мама, тато і я – спортивна сім`я».

У Володимир-Волинську міську територіальну громаду аби популяризувати сімейне дозвілля та позмагатись за першість приїхали 12 родин – переможців ІІ етапу заходу.

Перед початком змагань присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих захисників та захисниць України та тримали рівняння на прапор під час звучання Державного Гімну.

Щоб привітати і побажати перемоги учасникам, на свято сімейних перегонів завітав заступник міського голови Андрій Гудим: «Ми підтримуємо ініціативу організаторів і показуємо, як сім’ї можуть проводити час, поєднавши спорт, розваги, здорову конкуренцію та, загалом, пропагуємо здоровий спосіб життя. Якщо у нас буде здорова нація, то й країна матиме надійне майбутнє».

Директор Волинського обласного ЦФЗН «Спорт для всіх» Олександр Хриплюк додав, що головний приз усі учасники вже виграли – це чудовий день з сім’єю, радість спілкування з рідними і позитивний настрій. Користуючись нагодою, вручив Подяку Володимирському ЦФЗН «Спорт для всіх».

Перегони відбувалися у 5 спортивних естафетах. За результатами набраних балів, переможцями фестивалю стала сім'я Демчуків (м. Луцьк), срібними призерами стали господарі - сім'я Клим’юків (м. Володимир), бронза дісталася сім’ї Возняків (м. Луцьк).

Призери в особистих конкурсах: «Найкраща мама» - Климук Марія (Старовижівська ТГ), «Найкращий тато» - Демчук Вадим (м. Луцьк), «Найкраща дитина» - Климук Дмитро (Старовижівська ТГ).

У конкурсі сімейного малюнку «Спорт для всіх – за здоровий спосіб життя» перемогла юна володимирчанка Яна Клим’юк.

Головний суддя фестивалю Вячеслав Петрук подякував усім учасникам заходу за безкомпромісну боротьбу і палкі емоції, які вирували в залі під час заходу.

Незважаючи на те, що були обрані переможці змагань, дипломи та подарунки від організаторів свята отримали усі команди.

Організатори заходу: Волинський обласний ЦФЗН «Спорт для всіх» спільно з Управліннями у справах молоді та спорту, освіти і науки Волинської облдержадміністрації  та ГО «Відділення НОКУ у Волинській області».

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень