A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Щира подяка здобувачам освіти, педагогам ліцею № 5 імені Анатолія Кореневського за високу результативність у турнірі юних біологів та гідну презентацію Володимир-Волинської міської територіальної громади на рівні області!

Дата: 10.05.2023 15:06
Кількість переглядів: 38

6 травня 2023 року  команда юних біологів з ліцею № 5 імені Анатолія Кореневського у складі здобувачів освіти: Дорош Богдани, Дороша Максима, СимчукЮлії, Салухи  Артура, Маслій Олександри під керівництвом педагогів Молочковської Жанни Михайлівни та Шумчук Ірини Анатоліївни здобули ІІ місце в  ХХ обласному турнірі юних біологів.

Інтелектуальний захід відбувся відповідно до Положення про обласні турніри юних науковців, затвердженого наказом управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації від 03.08.2017 року № 461, з метою розвитку та підтримки обдарованої учнівської молоді, популяризації природничих наук.

Щира подяка здобувачам освіти, педагогам ліцею № 5 імені Анатолія Кореневськогоза високу результативність та гідну презентацію Володимир-Волинської міської територіальної громади на рівні області.

 

Вітаємо учнів та вчителів, бажаємо натхнення, успіхів та подальших перемог!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень