A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради

Збірна Володимирського району посіла ІІ місце в обласній спартакіаді серед депутатів обласної, районних, міських, селищних та сільських рад

Дата: 02.06.2023 10:44
Кількість переглядів: 26

   

Збірна Володимирського району посіла ІІ місце в обласній спартакіаді серед депутатів обласної, районних, міських, селищних та сільських рад

30 травня у Луцьку на базі обласного військового ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні проходила обласна спартакіада серед депутатів обласної, районних, міських, селищних та сільських рад.

Участь у спартакіаді узяли 5 збірних команд з Володимира, Луцька, Ковеля, Камінь-Каширська, а також Волинської обласної ради. Володимирську міську раду у складі збірної району представляли: секретар міської ради Іван Юхимюк та депутати Вячеслав Петрук, Валентина Романюк,Сергій Венгер та Сергій Литвин.

Понад 80 депутатів, які брали участь у спартакіаді, змагалися у таких дисциплінах: футзал, волейбол, теніс настільний, шашки та шахи. Команда володимирських депутатів продемонструвала високі результати, доклавши у загальнокоманду скарбничку кілька нагород, які у підсумку допомогли збірній Володимирського району посісти друге місце.

Зокрема депутатка Валентина Романюк зайняла третє місце у грі в шашки, Вячеслав Петрук та Сергій Венгер стали другими у футзалі, Сергій Литвин виборов “срібло” у грі в настільний теніс, а Іван Юхимюку складі збірної команди посів перше місце у грі в шашки. 

Зазначимо, що ці змагання були відбірковим етапом для формування збірної команди Волинської області для участі у Всеукраїнській спартакіаді серед народних депутатів Верховної ради України, обласних об’єднаних територіальних громад, міських, сільських та селищних рад, яка відбудеться влітку у місті Ужгород.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень